• Plava balada
    321
    Podijeljenog sam mišljenja. Od po meni najgoreg igrača prve polusezone do jednog od najboljih u drugoj gdje je pokazao svu raskoš onoga što zna; ove sezone krenuo s okay-ish nastupima usprkos malo slabijim fizikalijama i manjku brzine, no vidjelo se da je pravi "španer"...Nadam se da bude našao svoje mjesto pod suncem. Sretno Vida!
  • NB86
    17.6k
    Po meni nase najbolje lijevo krilo, steta al realno sasvim korektna cijena
  • mlinchica
    7.1k
    Ne bum zaboravila onaj ples na Poljudu.
    Želja i nada da će se uigrat s Lukom u sredini, kao dio prvih 11.
    Nije išlo.
    bok Gabi i sretno
    :sad:
  • Georginho
    738
    Talenat koji se kod nas nije uspio do kraja prezentirati. Nek je više sreće u drugom klubu. Hvala na svemu!
  • marcio amoroso
    53k
    Nogometa znaš ili ne znaš, a on ga baš zna. Obožavao sam ga gledati. Ali jbg, puni potencijal nije iskoristio. U svakom slučaju hvala na svemu i sretno dalje. Možda treća sreća bude najveća.
  • Chempers
    1.4k
    Vidovic unatoč svim poznatim nedostacima ima tu klasu s loptom u nogama i ovo nije situacija tipa Soldo da nećemo uopće osjetiti njegov odlazak. A boljeg teško da ćemo dovesti.
  • Hoxhemo Titulu
    94
    Vidović je otišao za solidnu cifru i teško je tu sportskom sektoru išta prigovoriti - transfer kakav i ciljaš za igrača koji nije u provom planu. S druge strane opet vidim upise koji jednostavno nisu istina, jer se Vidovića nije ni guralo ni trpilo niti forsiralo i na to želim odgovoriti ( na temi Transferi, ali da ne spamam tamo).

Po dolasku je odradio odlične pripreme na kojima je igrao i atraktivno i efikasno - zabijao je, asistirao i driblao - izgledao je kao nova desetka. Međutim, tu se vidjelo da mu igra ovisi o suigračima i da primjerice ne može dijeliti teren s Villarom i MPV jer su se kretali, otvarali, tražili loptu u istim zonama.

HNL sezonu je otvorio kao starter, ali programiran za izlazak u 60., a to povjerenje je nagradio golom u 2.kolu protiv Vukovara i izborenim penalom protiv Rijeke tjedan poslije, u utakmici gdje se vidjelo da se on i Stojke u paru igraju nogometa. Nije bio najbolji igrač na terenu, ali moglo mu se mirne duše dati više prostora i povjerenja. Nakon prve loše utakmice, Varaždina 30.08., Kova ga seli na klupu i praktički do 22.02. nije odigrao preko 45 minuta - uz iznimku one katastrofe u Vukovaru gdje ga je Kova izvukao iz naftalina i gdje je Vida odgovorio vjerojatno najgorom utakmicom u dresu Dinama. Teško je prigovoriti Kovi što je forsirao Hoxhu, budući da je Arber igrao u vrhunskoj formi - ali, kad se sjetim kako smo dobar dio tog perioda izgledali, koliko su linije bile nepovezane i koliko smo se mučili dovesti loptu u protivnički 16erac - možda se moglo naći više minuta za Vidu.

Na proljeće, ponovno upada u starnih 11 i odrađuje dosta dobru polusezonu - 5 golova i 3 asistencije (od 22.02.do kraja sezone) + razvija solidnu kemiju sa Beljom i već spomenutim Stojkovićem. Završava sezonu kao naše najbolje lijevo krilo i za nagradu ga se seli na poziciju "osmice" koju praktički nikada nije igrao ili barem ne u kontinuitetu.

Ove sezone, na novoj poziciji škartan nakon 2 utakmice u kojima mu svakako nije pomoglo što mu je partner bio Miha Zajc, koji je obrambeno u najmanju ruku jednako loš.

Dakle, prvo je bio programiran za zamjenu, zatim nakon kiksa u Vž ispada iz rotacije praktični na 5 mjeseci, uz iznimku starta u valjda najgoroj utakmici sezone u koju je ušao potpuno van ritma. Na kraju sezone, nakon odličnog drugog dijela, kao nagradu, klub na poziciju krila dovodi legendu, a njega prekomandirava na novu poziciju gdje nakon 2 i pol utakmice (od kojih je Thun u gostima bio sasvim oke odigran) okarakteriziraju kao višak.

Ne znam, mene je do zla boga iritirao s onim spuštenim štucnama i lagano pogrbljenim ramenima - ali ima nešto u načinu na koji vodi tu loptu što me ipak natjeralo da mi bude drag. Neka mu je sa srećom i novoj sredini!
  • Wallace99
    96
    Odmah sam rekao da je prerano dobio desetku. Prognoziram titulu vječnog talenta s velikim potencijalom za koji sumnjam da će ikad do kraja razvit. Previše djeluje ko da mu se baš i ne igra nogomet. Nama je dvaput napravio isto, prodao mačka u vreći.
  • DiddyGuela
    6.5k
    Bayern,Vitesse,Dinamo x2,Mainz,Paderborn.

Cini se da on ili njegovi savjetnici bas i nemaju strpljenja. Decko je talent ali djeluje mi kao da prelako potone kada mu stvari ne idu od ruke. Ima 22 godine a ocito se jos uvijek trazi, kako na terenu tako i opcenito u karijeri. Puno je to klubova u tako malo vremena a nigdje nije ostavio nekakav konkretan trag. Gotivim ga jos iz prvog mandata ali svejedno moram reci da sam ocekivao puno vise od njega kada se vratio proslog ljeta.

Kako god zelim mu puno srece. Bilo bi mi zao da takav nogometni talent ostane samo "talent" do kraja karijere.
  • Zagi
    18.8k
    I nek se traži. Neš ti problema, 22 godine i trazi se.

Otvorim sada Paderbonove tekme i sofa ih ima u 3421 obje prijateljske tekme.
    Mozda će mu to puno više odgovarati.
    To je jedina formacija koja ima onu Naletelićevu lijevu i desnu desetku , a lako se trasformira u 341-2 koji ima povučenog napadača . Poziciju koju od kada je došao teoretiziramo da mu najviše odgovara.

Uglavnom , sretno Vida. Sve još stigneš.
  • Jurki
    27.4k
    Nadam se da smo uglavili postotak iduceg transfera.
    Gabrek hvala na svemu i sretno. Nadam se da ces uspjeti u Njemackoj.
  • Krizy
    74.9k
    U 42 utakmice je odigrao bar 60 minuta i upisao je 14 golova i 7 asistencija.
    U preostale 42 utakmice gdje je odigrao ispod 60 minuta, većinom oko 20 po ulasku s klupe, upisao je dva gola i dvije asistencije.

Ukupno 84 utakmice, 16 golova i 9 asistencija u 4083 minute.

Imao je dva jako dobro odrađena proljetna dijela u dvije sezone u Dinamu.
    Drag mi je igrač, ali možemo ga nadomjestiti jer nije bio zacementiran u prvih 11.
  • hanibal
    161
    i dalje imam dodaj da mu je prvi mandat u dinamu gdje je u pravilu igrao LWB uspješniji nego drugi mandat, ali eto kao što su i kolege ovdje rekle još se uvijek traži, a Dinamo nema vremena nekoga čekati da se afirmira pogotovo u europskim utakmicama dobio je priliku protiv Thuna od prve u obje utakmice, i Kačavenda ga je istisnuo i tu je priči bio kraj.....odličan tehničar igra s loptom mu je odlična ali fizika mi jednostavno nije forte kao u Stojkovića ili Kačavende a to Dinamov sustav igre traži....zato je i VIlar otišao
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Igrač kojeg je u nekim trenucima stvarno užitak gledati, ali s druge strane jednostavno donosi premalo za Dinamovu desetku. Mislim da ga neće biti problem nadomjestiti, ali se nadam da će u Njemačkoj napokon u kontinuitetu proigrati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet