• austrijanac
    12.9k

Meni ga je zao jer mi je ljubimac, ali mi je puno vise zao cinjenice da smo na ljevom krilu ostali na Hoxhi koji nije nista napravio 9 mjeseci i Orsicu koji se jos prilagodava.

Vida je bio svakakav, bili su i prema njemu svakakvi, ali drugi dio sezone je dobrano isporucio.
  • Omake
    20k
    imaš dosta balansiran vezni red, plus od mladih Šunta, Božkov, Benkotić. Meni je Vidovićev transfer super stvar, osim ako i Hoxha hoće ići.
  • Dzoni
    7.4k
    Super prilika za više minuta Šunti
  • Ludovic IX
    12.4k
    dobar transfer. Nažalost, za dinamo je dovoljno dobar samo za hnl. To može i netko drugi pokrit. Sunta, recimo. Izgleda dw onda hoxha ostaje
  • Peškaman
    9.5k
    Potajno sam se nadao da ćemo ga koristiti kao krilo.
    Pogotovo jer je super izgledao u suradnji sa Stojkovićem.
    Sretno.
  • crophantom
    6.6k
    A jbt, mi opet za Viking imamo 4 veznjaka, kao i za Thun.
    Misic, Zajc, Stojke i samo Kača na klupi.

Meni je od početka ovo bio krucijalni problem uz golmana, užasno tanka vezna linija.

Nedaj Bože da Stojke ne može u utorak, ti nemaš veznjaka na klupi.

Neznam, ovaj prijelazni rok mi je maksimalno čudan...

Žao mi je zbog Vide, siguran sam da ce se u nekom drugom sustavu snaći i da ima tu baruta u nogama.
  • austrijanac
    12.9k

Kako ti vidis Hoxhu?
  • KtcGoat
    7.1k
    Sta rec, hvala i sretno!
  • NitkoBitan
    38.1k
    A jbt, mi opet za Viking imamo 4 veznjaka, kao i za Thun.
    Misic, Zajc, Stojke i samo Kača na klupi.
    crophantom

Rusa ne mozemo/stignemo prijavit?
  • vlatkomarkovic
    3.8k
    Dobra ponuda za Vidovića, jebiga pokazao je bljeskove, ali i nekonzistentnost. U svakom slučaju, ako je istina ovo, to je predobra ponuda za odbiti, Šunta više minuta, a Gabi hvala na svemu.
  • Kruno
    1.6k
    Ništa posebno nije pokazeo, nek mu je sretno.
  • Omake
    20k
    vjerojatno kao većina. Kada je u formi je dobar starter. Ako si kojim slučajem mislio u smislu što s njim. Ja bih ga ostavio do pola sezone dok ne vidim kakav je Nsoki.
  • SanctaSanctorum
    504
    Dobar transfer Vidovića, nije to to ni na krilu ni na osmici. Kaj se tiče Hoxhe i dalje se nadam odlasku jer vjerujem da smo doveli Nsokija i Oršu kao prva dva krila, a mislim da se ovim odlaskom otvara mjesto za jednu bombu na poziciji osmice.
  • gledatelj
    1.4k
    Zao mi je jer stvarno djeluje dobar dečko i Dinamova, al jednostavno nije to to. Iako šta netko kaže vidi se da zna, jbga. Nadajmo se bombetini
  • crophantom
    6.6k
    Rus je u ponedeljak tek na liječničkom kažu, kaj ce odigrati bez jednog treninga s prvom ekipom.

Obožavam Zvonu, ali uz ovo sve s golmanom, po meni nekoliko amaterskih odluka i poteza ovo ljeto, rano dovođenje igraca koji ti netrebaju, a za kraj ostavljas krpanje ne rupa, nego kratera.
    Pa slobodno udarite po meni, ali za sad, palac dole za ovaj prijelazni rok. Shvatio sam kockanje s Thunom donekle, s Vikingom ne shvaćam, ocito nisam kockar u duši.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.