• Georg Koch
    8.1k
    potpis na kolegu @Nema zaleđa Mikića inace velikog gurmana.
  • deda
    47.5k
    Prijatelju mi izgorio dio kuće. Kaže da jednostavno nisi mogao ništa. Fronta nekoliko km, plamenovi 50-60 metara, u 2-3 sata 10 km progutalo. Prestrašno :monkey:
  • Facke
    8.7k
    Nazalost 99% tih pozara je podmenute ili zbog nepaznje.
    A beteznih piromana imas sve vise i vise.
  • Thor
    3.6k
    Pozar je bio strava. Jedan od gorih opcenito. Nazalost i, prosle godine na mjestu iza Omisa prema Spitu je isto bio srecom manji ali isto brz, a u zadnji cas spasene kuce ukljucujuci od punca a vatra je bila na 10m. Zgorila polja sa maslinama.
  • Jaro
    12.4k
    sinoc mi na feedu dodje prolava zavrsetka nekog malonogometnog turnira iz Zagore - normalno vatromet i bakljada... Vidim danas su u Crikvenici otkazali vatromet.
    Prije 10ak dana na Sibenskom podrucju izbio pozar zbog pada signalne rakete ili neceg slicnog - dok je trajalo gasenje na drugoj lokaciji takodjer rokanje vatrometa povodom malonogometnog turnira...

Inteligencija jbg...
  • Thor
    3.6k

[img]http://20260731-210332.avif
    Pozar od signalne rakete i vatrometa u Dragama prije 10 dana...vidim trenutak kako ispaljuju raketu u znak slavlja...domaci...i kako pada s nje žar i pali u sekundi sve. Nevjerojatan debilizam
  • Jaro
    12.4k
    e to je taj, taman bio u Brodarici...
  • Krizy
    74.8k
    Sezona i je
    Opet ja i Plavi-9 nastupamo
    Snapchat-670875933.jpg
  • jedan u nizu
    18.9k
    Ljudi ne shvacaju kako se u ovim uvjetima nesto jako brzo zapali i jako brzo prede preko ceste.
    Neki dan slika, kod Dubrovnika cini mi se, manji pozar s jedne strane ceste, vatra nista posebno, kao kada se zapali rostilj ili nesto.
    Plamen 2-3m, a zahvatilo travu sa druge strane ceste, znaci udaljeno jedno 10m.

Dovovljno je jedna mala zera, velicine male musice, da preleti tih 10m i padne na ovu jadnu i suhu travu i to bukne kao da si benzinom zapalio.

Ljudi misle da se pozar siri po zemlji, metar po metar, a zapravo skace po zraku i u 5 sekundi zna preletiti 20-30m.

U ovim uvjetima je dovoljno i da netko baci staklenu bocu kroz prozor na travu i da se to zapali

Kada je rijec o piromanima, one koje uhvate i utvrde da su podmetnuli pozar, stavio bi rigorozne kazne, pa cak i dozivotni zatvor. Razmjer jucerasnjeg pozara je nemjerljiv u steti, a poginula je i jedna osoba, nekoliko ozlijedeno.
    Tu 5-10 godina nista nece znaciti.
    Pa cak i da je podmetnut pozar negdje daleko, i da izgori rasmo raslinje na nekoj planini, treba kaznjavati dozivotnim zatvorom, pa neka cijeli zivot u zatvoru razmisljaju kakvi su degenerici.,
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.