• VE86
    167
    2650 pojedinačnih + godisnjaci
  • dMilan
    4
    imam pitanje, ja rado idem na sjever gore a nisam siguran cel se otvorit za viking, šta mislite, jel bolje pričekat i riskirat da ne puste ulaznice ili odma uzeti ulaznicu za zapad?
  • prefontaine
    10.6k
    Evo imamo i brata koji bi se upustio u rizik NEulaska na sjever gore.
  • NORTE
    26.5k
    rado idem na sjever gore a nisam siguran cel se otvorit za viking,dMilan

Svakako očekujem da će se otvorit!
    Prati stanje ovih dana.
  • Netkos
    201
    Ma otvoriti će i sjever gore, sigurno ako se rasproda ostalo tako da ništa ne riskiraš ako baš želiš na sjever gore i čekaš
  • NORTE
    26.5k
    Sad sam pogledao zonu karata da vidim stanje, SG će se sigurno otvorit najkasnije sutra.
  • Paulie
    2.1k
    ak se i ne otvori SG uzmeš kartu za dolje i popneš se prek štengi gore,tak većina radi..
  • NitkoBitan
    38.1k
    Ma ide SG u prodaju, najkasnije u nedjelju.
  • NORTE
    26.5k
    Ma ide SG u prodaju, najkasnije u nedjelju.
    3m
    NitkoBitan

Mislim da si ti odmah napisao da SG treba u prodaju čim puste ulaznice baš zato da ne idu na SD članovi kojima se ne navija.
    I to za ovakvu tekmu nije napravljeno nego se čeka ne znam što.

Veliki kiks kao i problemi sa sustavom prodaje.
  • rupke
    305

Kakav bi tek problem bio da su ljudi kupovali za SG odmah, ovako su došli, vidjeli nema i izašli.

Ne znam što se čeka s newsletterom za prepuštanje mjesta.
  • criticus
    9.1k
    Otvoren ZD3 za Viking. Čestitke svima koji su čekali.
  • mlinchica
    7.1k
    Otvoren ZD3 za Viking. Čestitke svima koji su čekali.criticus

Super. Kao član u prvokupu ne možeš kupiti taj sektor, a onda kad krene slobodna, otvori se.
    Nikad ne kakam za ulaznice ali sad me baš sve razljutilo oko tog Vikinga.
    Nisam mogla ući na stranicu pol sata, nisam uspjela kupit ulaznicu pored svojih jer su se svi probijali kao kroz deflector shield da ulove bilo kaj, kak je sve pucalo.
    Ma..
    Sretan petak svima.
  • tigric
    1.3k
    Ovo s prodajom za Viking je postalo stvarno bizarno.
  • Liks90
    5.2k
    Sramota je da se ZD3 otvara kad mogu kupiti neclanovi. Znaci članovi kluba su debili, pa za njih idu lošiji sektori. Nek neko obrazloži zakaj je to tak jer ovo nema smisla. Ja Iam godišnju i bmk, al ovo je šamarčina svim članovima kluba.
  • Papastrumf
    23.9k
    Valjda je 20 puta na ovom forumu objasnjeno zasto se naknadno pustaju neke ulaznice.
    Europska natjecanja su pod palicom UEFE. Kako UEFA isplacuje bogate nagrade, pogotovo u ligi prvaka, tako UEFA ima i svoje zahtjeve. Konkretno za ligu prvaka to je preko 900 ulaznica koje im klub mora osigurati i to u odredjenim sektorima. Ako UEFA javi da ce im umjesto 900 trebati 100, 200 ili 500 onda se ostatak moze pustiti u prodaju.
    Nekad iskoriste sve, nekad vrate pola, nekad vrate vecinu. Klub moze ili pustiti te ulaznice naknadno ili ih uopce ne pustiti, sto nema nikakvog smisla.

Tako ce biti za svaku europsku utakmicu sada i u buducnosti. Razlika je samo u broju ulaznica ovisno o natjecanju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.