• gaTeDZG
    2.9k
    Ekipa, treba nekom karta za SD sutra?
  • dBK
    441
    SD poklanjam za danas( :angry: :shade: ).
  • ZgSt
    3
    Prodajem 2 karte za koncert 40 godina BBB, datum 30.08.2026.
    Mjesta su tribina.
  • jp23
    4.5k
    Ima li koji godišnjak sa ZD tribine koji neće moći ići na Viking, i bio bi voljan ustupit svoju ulaznicu?
    Edit: i da javi netom prije ustupanja ulaznice, kako bih mogao istu ugrabit za prijatelja
  • Papastrumf
    23.9k

Pa imaš ulaznica u prodaji.
  • jp23
    4.5k
    Istina, ali kak sam godišnjak, htio sam da i frend ima bar negdje bliže mjesto (u istom sektoru). I želim pokušati izbjeći kad se opet pojavi lik kojeg nema ni na jednoj tekmi zadnjih godinu dana (kao recimo na Varaždinu proljetos), i krene (sa punim svojim pravom) tjerati frenda sa njegovog mjesta, jer frend nema kartu za taj sektor, red i mjesto
  • Neron53
    2.7k

Najlakse izbjegnes navedenu situaciju da ti sjednes ovaj put kraj kompe, gdje god on uzeo mjesto, pa nek netko tebe tjera umjesto njega :)
  • deda
    47.5k
    Dame i gospodo, ako netko ima kartu viška za koncert BBB nek mi se javi u inbox.
  • petkove škarice
    245
    Meni bi trebale dvije za tribinu ako netko prodaje
  • ToTo96
    196
    Imam jednu kartu za koncert, tribina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.