• emilperska
    17.9k
    Dinamo nikad (barem narednih 10 godina) nece davati 5m EUR za igrače bez daljnje preprodajne vrijednosti. To bi bilo samoubojstvo za naš nacin financiranja i rada, Dinamo nije Zvezda, a ni Ferencvaros.
  • rioda
    17.8k
    Jel itko zna ovo?vlatkomarkovic
    Mislim da ne, otiso sa 16, fali godinu danaaustrijanac

Potpisao je za Ajax u ljeto 2017., ali je ostao u Dinamu (tad se spominjalo na posudbi) do svog 18. rođendana. Kad se gleda u Cometu, bio je neprekidno u Dinamu do 18. rođendana i onda za par dana prešao u Ajax. Po meni bi trebao imati club trained status
  • Nine9
    294
    Ova tema je ko horoskop za muškarce. Nema nikakvog smisla al zabavi malo
  • Orc123
    16.6k
    Po meni Hrvatski golmani po kvaliteti: Livi, Pandur, Kotarski, Horkas i...onda daleko svi ostali . . .

Tocno tim redosljedom kako sam napisao. . .

Tako da, Kotarski nije Livi ali nije definitnovno los goman. Kvalitetan golman, samo treba vidjeti kakava posudba bi bila u pitanju i koliko bi kostao otkup.
  • emilperska
    17.9k
    Podrzavam dolazak Kotarskog.

U sebi najvise zelim da ih Nevistić sve razjebe, svojim obranama nas uvede u LP i Kotarski ode na klupu hehe..
  • Hebimir Strašni
    321
    Ja isto, al' brate da sam ja na njegovom mjestu i da čitam zonu odmah bi nakon ovih sranja koja se pišu prijavio "ozljedu" pa nek zovu Ladaru iz penzije da brani u PO.
  • vjeko1701
    28k
    Jel itko zna ovo?vlatkomarkovic

A "club-trained player" is a player who, between the ages of 15 (or the start of the season during which the player turns 15) and 21 (or the end of the season during which the player turns 21), and irrespective of the player's nationality and age, has been registered with the player's current club for a period, continuous or not, of three entire seasons (i.e. a period starting with the first official match of the relevant domestic championship and ending with the last official match of that relevant domestic championship) or of 36 months.

Ako dobro interpretiram prvi boldani dio, njemu brojanje počinje u sezoni 14/15 jer je u toj sezoni navršio 15 godina.

Ta sezona je krenula na ljeto 2014. znači da bi navršio 3 godine na ljeto 2017. Otišao je početkom 2018. tako da po svemu sudeći on bi trebao ulaziti u kvotu club trained.

Ali ako dobro interpretiram drugi boldani dio onda bi i Valinčić trebao upasti jer je odigrao cijelu 18/19, 19/20 i 20/21 sezonu, to su pune tri sezone iako mu fali jedan dan za 36 mjeseci.

Ok, ne mogu točno znati jer ne znam dal je bio u ekipi Dinama od prvog kola u sezoni 18/19. Al ako je bio, onda je i on club trained.

EDIT: Prvo kolo sezone 18/19 za U-17 kadete je bilo 26.8, on je došao 24.8.. Po ovome, on mora upasti u club trained.
  • wolfgang14
    4.6k
    moram priznat da me ova tema razočarala ovaj prijelazni rok. Proteklih rokova je baš bilo sočnih i uzbudljivih informacija... ovo se sad po 10 stranica dnevno lupa o apsolutno ničem konkretnom, iz šupljeg u prazno
  • Orc123
    16.6k
    da prostis, takvog koji bi to napravio, na Bobanovom mjestu odmah bi nabio nogom u vritnjak! Za 500 tis eura na godinu morao bi citat i sranja po forumima, fejsu i IG zajedno i imati sretan i ispunjen zivot. Uvjek mu je alternativa kramp i lopata za 100 puta manju cifru i nece citati gluposti koje se pisu po internetu.
    Po tome bi Modric, s obzirom sto je sve napravio za Hrvatsku, a koliko uvreda je pretrpio ne bi odavno nastupio za repku ili bi se samozapalio javno. Modrica sam uzeo samo primjera radi. Mi smo male mace s obzirom sta se trpi vani, od uvreda pa do prijetnji smrcu......ne dramatizirajte, nije mimoza.
  • Dzoni
    7.4k

To dosta objašnjava zašto se osjećam sve retardiranijim nakon čitanja ove teme
  • emilperska
    17.9k
    Vise me intrigira da li cemo rijesit konacno pitanje zamjene Mišiću nego ovo tursko šiptarsko nadjebavanje oko Livija.
  • Omake
    19.9k
    Rusi pišu da za vikend potpisuje ugovor na 4 godine, plaća 500 tisuća eura.
  • Crusades
    25.3k
    Kad dođe Rus, jel bi u nekim utakmicama stavili njega na 6, a doktora na 8? Ili vice versa
  • don
    20.9k
    Livi je zavlacio nas. Da smo to znali mogli smo Kotarskog imat puno ranijeElDorado

već par tjedana samo čekam kad će se pojavit ovakvi komentari kojima će Livakoviću skinut status neke legende jer nije prista na puno manju plaću ovdje. Za sad ih ima par po temi.

pa nije vam ovo igrica, dao je Dinamu toliko da ćemo svi bit sritni ako idući dadne i 50% toga. Ima još 5-6 godina dobre karijere u kojima može svojima osigurati život kakav želi.
    naučite da volit Dinamo ne znači pristat na sve i uvik vezano za taj klub. Volite i vi Dinamo pa idete na posa prije nego na utakmicu. Njemu je ovo posa, koliko god financijski omjeri bili.

prije svega profesionalac, a onda navijač. Kad shvatite to bit će vam lakše razumit odluke nogometaša.
  • scooniepenn
    7.2k

Ovo sto si napisao je i logicno i smisleno i nije potreban nikakav dodatak. No, onda se meni postavlja samo jedno pitanje, a to je zasto i kako nam je Livi ikada bio opcija i zasto ga se cekalo do sada kad se zasigurno nije sada predomislio i rekao: “e sorry Zvone, krajem prosle samo jedno pitanje ti rekao da sam ok sa 800.000 ili 900.000, ali ipam nisam i trazim od Dinama 1.5 milja.” To nema apsolutno nikakvog smisla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.