• fakin
    5.7k
    svaki njihov potez je igrao na to da izvuku sto vise novaca za igraca kojeg mi jako jako zelimo.
    Sumnjam da cemo dvije sezone zaredom dovoditi na posudbu prvog golmana, to bi bilo malo neozbiljno za klub poput Dinama
  • Paggini
    95.3k
    To da nam je preskup je laž, i Belju smo platili 5 mil, očito ga ne želimo dovoljno da bi ponudili dovoljnu odštetu i plaću što je po meni greška jer bi s njim dobili bar nekoliko godina u kojem bi on to isplatio i financijski i rezultatski.Chempers

Klasično čemperovski selektivno čitaš da uđeš u raspravu. Napisao sam gore da vjerujem da nama ne bi tih 5 milijuna bio toliki problem i da bi se to dalo spustiti na 4 uz bonuse. Nit je to osmanlijama neki problem nit neka para, imaju bitnijih stvari za rješavanje.

Mislim da je problem što s njegovim ugovorom radiš ekstremni disbalans u ekipi i potenciraš potencijalno nezadovoljstvo te kršiš vlastitu politiku održivosti. Jel tebi ta politika glupa? Možda i je, ali ta nas je politika u prošlosti dovela da imamo nabubren proračun koji je postalo nemoguće održavati i rezovi su morali biti napravljeni.

Ti piši tugaljke kako nismo europski klub i da smo ovo i da smo ono, ali ima mali milijun primjera klubova sa smislenim proračunom koji rade odlične rezultate u Europi, pa ne vidim zašto ne bi i mi?

Još uz to smo potratili cijelo ljeto gdje niti smo doveli ikakva pojačanja i još smo na Ivanu Nevistiću na golu u playoffu LP. Veliki palac doljeChempers

S ovim se slažem i o tome sam već pisao
  • hardek
    11.9k
    Ja ne znam kako neki riješe onaj captcha rebus pri registraciji
  • Crni86
    23.6k
    onda sam krivo ispratio, mea culpa
  • vjeko1701
    28k
    I od nas nikad neće dobiti više nego od drugih niti mogu koristiti druge ponude kao argument ako im je igrač dao do znanja da smo mu prioritet. Tako da je svaki potez u vezi sa nama bio da se nas natjera da odustanemo kako bi oni imali slobodnije ruke pregovarati sa drugima.
  • fakin
    5.7k
    Mogu dobiti od nas vise nego smo nudili ako je tjedan, dva ostalo do kraja transfernog roka, mi igramo ligu prvaka, a prvi golman nam je nevistic. Naravno da ce onda uprava ako treba dignuti i za 2 mil eur ponudu preko noci samo da dode kvalitetan golman, pogotovo ako je dugoročno rješenje poput Livija
  • Kaktus Car
    1.1k
    preko novinara pustili patkufakin

Ili možda iz kluba niti ne "puštaju patke", ali ni ne planiraju srljati kao guske u maglu i potencijalno ugrožavati financijsku stabilnost kluba...

Čekalo se dugo Livakovića, cmizdrilo se zašto se još nije dovelo golmana i sad kad su u klubu odustali od čekanja i krenuli po pojačanje na golmanskoj poziciji, odjednom ni to nije dovoljno...

Da dođu Courtois ili Oblak neki bi valjda i dalje bili nezadovoljni jer nisu Livaković, do kojeg Dinamo očito trenutno ne može.
  • Davieboy86
    1.4k
    Mene baš zanima , s obzirom da nekima i Kotarski nije dovoljan kojih je to trenutno najboljih 5 vratara u Hrvata?Petorica naših najboljih ali ne po usranom TM jer to znači pišljiva boba . I ako netko spomene Silića ali ne Varaždinovog dobija ban. Iako nemam tu opciju :lol:
  • rioda
    17.8k
    Mislim da je problem što s njegovim ugovorom radiš ekstremni disbalans u ekipi i potenciraš potencijalno nezadovoljstvo te kršiš vlastitu politiku održivostiPaggini

A to nismo znali zadnjih 6 mjeseci?
  • Zvonkec
    559
    Jedini plus je kaj s barom više posla nemamo (valjda bu ga olmo kad bu se vraćal steral u kurac i reko mu samo dinamo nikakvi miljoni)
  • Droljo
    30.9k
    Ja ne znam kako neki riješe onaj captcha rebus pri registracijihardek

Ja to odmah ugasim! Neće mene robot pitat jesam li ja robot. Mrš
    Ja robotu da dokazujem da sam čovjek. :lol:
  • vjeko1701
    28k
    Neće niš dizati preko noći niti treba ako bi bi igrač zbilja odbijao sve a njima je neprihvatljivo da im ostane kao dio kadra, kaj im je.

Ova vijest oko Kotarskog može biti puno toga, ali pritisak na Turke nije. Možda jedino na Baru i Livakovića ako se zna da baš i nemaju neke zanimljive ponude a sa njima zapinje oko naknade i plaće.

To ne znači da možda u nekom divljem raspletu događaja možda neće doći do dogovora, ali ovo ne radi apsolutni nikakav pritisak na Fenerbahce.
  • fakin
    5.7k
    ne misle financijski srljati? Vise cemo platiti odštetu za Kotarskog, nego za Livija. Lik je prvi golman Kopenhagena. U promilima su sanse da dovedemo njega zato mi je i drago da se to ime pustilo u javnost jer to znaci jedino da se stisce turke.
    Nasa realnost su Šemper, Horkaš, Labrovic
  • FazeN
    7.8k
    A to nismo znali zadnjih 6 mjesecirioda

Nismo znali, jer dibidusi poput Ničote ne razumiju kako nogomet funkcionira s naprimjer bonusom za potpis itditd.
    I onda prenose TJ TVRDE!, okolo svima, pa čak i agenciji Dominika da će Brumado imati 1.5M u Dinamu godišnje(što naravno nije ni u ludilu istina) pa odmah svi traže više.
  • Paggini
    95.3k
    A to nismo znali zadnjih 6 mjeseci?rioda

E tu dolazimo do onoga što mi ne znamo i šta je bilo dogovarano između nas i Livija i Bare, jel se to mijenjalo ili nije, jel bilo ikad dogovoreno ili nije.

Tu je ogromna greška kluba napravljena, o čemu sam, kažem, pisao i prije dva mjeseca da se ne smije dogoditi. Išlo se, vjerojatno, u najboljoj vjeri ali ta vjera je vjerojatno bila da će Livi pristat na, ne znam, milju eura, a kod Livija je ta vjera bila da će spustit sa 3 milje na 2 milje. Sve skupa dosta amaterski izvedeno, barem prema ovome što imamo informacije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.