• Common Sense
    1.6k
    Sine, kad ne znaš što ćeš, pitaj tatu Ćiru.

Ćiro o golmanima:

Zenica je danima 'gorjela' zbog te utakmice, a ja nemam golmana... Standardni prvi golman Hasagić bio je ozlijeđen, imao sam njegovu zamjenu Nurkovića i nekog novog, Srbina. Trener golmana Husnija Arapović preporučio ga je, a ja nikad čuo za njega.'

'U pitanju je Nemanja Supić, visoki golman, a ja nikada prije nisam čuo za njega! Morao sam birati između Nurkovića i Supića, a nitko mi nije želio reći tko je bolji. Odluka je bila na meni... I ništa, rekao sam Supiću prije utakmice da ga ne zaje...am, da je najbolji golman na svijetu i da on brani protiv Turske', pričao je Ćiro i dodao:

'Kad ono, Supić je napravio čudo na terenu, sve lopte je skinuo, proglašen je za igrača utakmice i nakon toga dobio angažman! Cijeli mu je stadion u Zenici skandirao 'Nemanja, Nemanja!' Ej, cijeli stadion u Zenici skandirao je Srbinu Nemanji! pa tu je na tribinama bilo 90 posto muslimana!'

No, priči o vezi Ćire i Nemanje (koji je prošle dvije sezone branio za Crvenu zvezdu!) tu nije kraj.

'Sljedeći put kad smo se susreli, Supić mi je dao kuvertu punu novca i rekao. 'Šefe, veliki sam vam dužnik!', uz smiješak se prisjetio Ćiro Blažević i nastavio:

'Ja gledam, mislim si: 'Od kuda ti tolike pare?' Naravno, vratio sam mu tu kuvertu, bolje neka je njemu, ja ionako imam dovoljno... Jasno da je dobio toliki novac i angažman, pa uvijek sam mu govorio da je nabolji', zaključio je Miroslav Ćiro Blažević.
  • ElDorado
    15.4k
    e sad koji nas golman je Supić u ovoj priči?
  • Ljubo
    1.9k
    onaj kojem Kova kaže da je najbolji
  • Ivdzo11
    11k
    Yagiz Sabuncuoglu:

Ove večeri u održanim pregovorima Fenerbahçe nije sišao ispod 5M€. Kao što sam opisao u prijenosu, Dinamova crvena kartica koju su dobili jučer i hitna želja da riješe problem s vratarskom pozicijom... Kotarskog uzimaju jako jeftino.
  • ElDorado
    15.4k
    jedino ne vjerujem da je vratio kuvertu
  • Paggini
    99.8k
    jedino ne vjerujem da je vratio kuvertu — ElDorado

Zanimljivo kako je igracu doslo samom od sebe da mu da kuvertu punu para....
  • hardek
    13.4k
    Puna podrška Zvoni i Dabcu da se okrenu drugim riješenjima. Jedino me čudi da su toliko dugo čekali.

Kotarski je odličan golman koji se našao u lošoj situaciji, ni prvi ni zadnji takav. Nije tako dobar shot stoper kao Livi (rijetko tko i je) ali igra nogom mu je na bolesnoj razini. Otvoriti će jako puno toga u našoj igri
  • Noel
    25.4k
    Screenshot-20260812-215935-Google.jpg

Zvonimir Boban dovodi svog vanbračnog sina uz pomoć Možemo i komunista izbornika Bilića. Novi komentari tetaka uskoro...
  • Masto
    2.5k
    Idite bobane i dapcu po kotarskog ne možemo čekati livakovica
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    evo sad je problem što je doveden prije Vikinga a ne poslije , pa buraz kao prvo šta se može pokvariti u nevinoj glavi a da nije pokvareno do sad? Pa Neva je top profesionalac i nije glup lik. Zna da nije broj jedan ,Predpostavljam čak i da ima dogovor sa klubom o svojoj budućnosti. Jučer je @dedai meni objasnio onako staloženo , da mi konačno imamo viziju. Da su u klubu pravi vizionarom koji ju gledaju malo duže na prijed , 50 m :joke: a ne kao mi ponekad ,samo daj sad ,plati 5 mil golmana ,daj mu milijun, jer treba ući u ligu prvaka. Treba nam stabilnost, ma duže staze . A niti jedan golman ovog svijeta nam ne može garantirati ligu prvaka . Ali dobit golmana na duge staze , bit će liga prvaka ,titula , pobjeda i poraza . Zato smo i čekali Livija do sad. Ali očito da i Boban ima granice tolerancije . Idemo dalje , Kotarski je plan B, a vrijeme će pokazati jeli on dio nekog još većeg plana
  • zmujcinslbrod
    368
    Kotarski, što bi Seve rekla, virujen u te...
  • Blueshadow86
    5.8k
    Ove večeri u održanim pregovorima Fenerbahçe nije sišao ispod 5M€. Kao što sam opisao u prijenosu, Dinamova crvena kartica koju su dobili jučer i hitna želja da riješe problem s vratarskom pozicijom... Kotarskog uzimaju jako jeftino. — Ivdzo11

Šteta što ne možemo dopeljati Livakovića, ali nema veze, bitno da se zove Dominik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.