• Ludovic IX
    12.4k
    ovo dekodovo sranje je izravan financijski udar na dinamo jer ljudi koji su u redu, odustaju privremeno od kupovine ulaznica. ok, mogu ih kupiti kasnije ali ugled je narušen. Random Peru, Ivana ili antu ne zanima tko je kriv već automatksi krivnju baca na dinamo
  • deda
    47.5k
    Samo bez panike, ništa se tu realno dramatično ne događa. Jednostavno je sustav preopterećen i to je to.
  • Jima
    1.9k
    Evo j.... se već više od sat vremena. Nije problem, ne kukam, u uredu sam pod klimom, nema neke ludnice na poslu, ali nije pohvalno da ovako pada sustav. Šta bi bilo da se radi o "povijesnim" utakmicama, gdje je navala bila nekoliko puta veća. Evo prošlo novih 15min idem opet probati
  • Mathiasovi Chageri
    8.9k
    Ja sam prije sat vremena bez ikakvog problema uspio ući, malo se vrtila stranica, ali sam bez problema kupio karte i odradio plaćanje. Inače, zadnjih par puta plaćam preko Keksa i niti jednom nije bilo nikakvog problema. Čisto kao FYI za ekipu koja kupuje, a ima problema preko kartice, nek proba Keks ili Aircash ako ih imaju.
  • NitkoBitan
    38.1k
    ništa se tu realno dramatično ne događa. Jednostavno je sustav preopterećen i to je to.deda

Preci na novi napredniji sustav prije novog Maksimira je pod mus.
  • Jima
    1.9k
    Evo opet j.... poruka da već imam ulaznicu ili sam u procesu kupovine. A 20min sam bio odjavljen.
  • crophantom
    6.5k
    a mislim, realno, o kojem se tu broju ljudi radi pa dolazi do takvih problema? pa ne prodaju se ulaznice za Thompsona pa da je par sto tisuća ljudi u redu.
    Govorimo o događaju za koji će se (ako izuzmemo godišnje) prodati max cca 15-16k ulaznica i bit će vjerojatno dostupnih ulaznica i na dan utakmice.

Meni je to blam kak god okreneš, ne treba bježati da su te neke stvari daleko od standarda za doba u kojem živimo.
    jesi se javio na podršku?
  • Keyser Soze
    20.5k
    Imam godišnju, al jedva čekam da završi ova bruka s dekodom, uvijek im se sve sjebe.
  • Jima
    1.9k
    Poslao sam sad mail na dekod. Njima se javim ili?
  • NitkoBitan
    38.1k
    Poslao sam sad mail na dekod. Njima se javim ili?Jima

Nemoj ih smetat, na godisnjem su.
  • BlueNinja
    667
    Govorimo o događaju za koji će se (ako izuzmemo godišnje) prodati max cca 15-16k ulaznica i bit će vjerojatno dostupnih ulaznica i na dan utakmice.crophantom

bilo bi pošteno kad bi se oglasili ovi iz Decoda barem prema Dinamu o kojoj se brojci radi prilikom preopterecenja, ali nekak mislim da ih je sram toga pa je najjednostavniji odgovor u tom slučaju nemamo podataka
  • BBBaranja
    5k

Brat ima također problem kao ti,ajde baš javi ako uspiješ..
  • Jima
    1.9k
    Da, u pravu si. Ili su umorni od re-dizajna. Stvarno nemam razumijevanja. Što je još gore, zbog čekanja za karte nisam otišao na gablec nego si naručio u firmu i pojeo neko slano sranje, muka mi u želucu. Klasični problemi Dinamovog navijača. Nije baš dan za pohvaliti se :groan:
  • crophantom
    6.5k
    brojka sama po sebi mora biti sramotna, to nam je svima jasno, tu se radi o par tisuća ljudi uvrh glave. Mene 20 puta više ljuti koliko su neke stvari u kurcu, koliko se sportski sektor trudi, a ove ajmo reći lakše stvari, popratne, koje bi trebale biti servis kluba, štekaju.
    I ponavljam, to nisu neznam kakve brojke ljudi, ni za prodat ulaznicu ni za pivu natočiti, utakmice iznad 15k su teška iznimka.
    Al dobro, imaju još 5,6 godina da se spreme za stadion koji će moći primiti veću brojku ljudi, do tad će se srediti.

a najbolje da.
  • VE86
    165
    Ufc beograd je prodao 20 000 ulaznica za 13 minuta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.