• shameless86
    2.2k
    sa scc foruma

Imao sam priliku proći zapadnom tribinom jutros. Radovi unutra lijepo napreduju. Načuo sam da su i ispred ovog novog roka. Sad koliko je tu istine, ne znam. Ono što me brine je da Grad još uvijek nije objavio natječaj za opremanje stadiona (koliko je meni poznato). To je sada već na knap s obzirom na sve rokove.

ima netko kakve info o opremanju stadiona?
  • Thor
    3.5k
    :heart: :heart:
  • shameless86
    2.2k
    Objavljeno je prethodno savjetovanje za uređenje nogostupa ispred stadiona u Kranjčevićevoj, procijenjene vrijednosti 300 000 €. Parkirališta za automobile zamijenit će 304 parkirališta za bicikle. Postojeći drvored se zadržava, a površina će biti popločena betonskim opločnicima.

ssc forum
  • NORTE
    26.4k
    Naišao sam na ovu vizualizaciju izgleda stadiona i okoliša, ne znam koliko je točna.
    C6VdqOb.jpg
  • Thor
    3.5k
    A tak je bilo prezentirano kao idejno rjesenje. Valjda bu tak i u zivo :lol:
  • Denle
    685
    Naišao sam na ovu vizualizaciju izgleda stadiona i okoliša, ne znam koliko je točna.NORTE

Cini se da je netko strpao render u neki filter i pojacao boje, ili je nekom AI rekao da render osvijetli suncem

Ovo je originalna slika rendera

Screenshot-2026-08-11-at-22-47-25.png
  • Bosskovitz
    21.3k

Inicijalna slika. Mislim da je ovo finalni projekt:

Untitled-design-2025-02-25T125337.531.jpg
  • Denle
    685
    nije, jer u troskovniku nema solarnih panela

Jos
  • Bosskovitz
    21.3k

U pravu si, sad vidim da je SZ prolaz na obome sa solarima manji od onog kako je vec izgrađeno.

Ne znam ima li jos razlika osim te i solara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet