• Makedonion
    484
    fala puno. Procitat cu svih 120 stranica. Dosad sam samo citao o natjecaju na sluzbenim stranicama Grada.
  • SAS1987
    20.9k
    Procitat cu svih 120 stranica — Makedonion

Citaj pazljivo, bit će na testu :lol:

Ocito postoje neki signali da ce se pitanje toga rijesit do trenutka kad stadion bude licenciran. — NitkoBitan

Kao zanimljivost, i 1999 je sjever bio pretvoren u stajanje pa su ipak vratili sjedala :lol:
  • Filip B
    623
    jedan od par circlejerkova na ovom forumu.

Drugi je “joj e kaj dramite” na bilo kakvu raspravu duzu od tri posta
  • Hnlovac
    8.1k
    AI renderi napravili su na ovim prostorima nepopravljivu stetu
  • Paulie
    2.4k
    uz bezalkoholnu pivu najidiotskiji izum čovječanstva
  • pjetlić
    517
    Sad sam i ja isao citati:

"U skladu sa suvremenim standardima inkluzivnosti, projekt mora uključiti i rodno neutralne sadržaje te uzeti u obzir različite rodne identitete kako bi se osiguralo ugodno okruženje za sve posjetitelje."

:grin:
  • vjeko1701
    30.2k
    Ne želim pokretati tu raspravu ali bi zbilja volio da mi netko točno definira kaj je rodno neutralni sadržaj. Kaj je uopće muški i ženski sadržaj kad smo kod toga. Pa nije da se na stadionu prodaju kondomi i tamponi.
  • duksy
    806
    Biti će posaban WC za za one koji se deklariraju sa "Ono".
    Ja ću se isto tako deklarirati jer će tamo biti najmanja gužva za pišanje.
  • NKDZ86
    10.1k
    ak ne zna kaj je, nit muško ni žensko, di će pišat, u pisoar ili školjku?
    a kad to odabere znat će kaj je ...
  • pešća
    2.1k
    U Italiji i Francuskoj neki restorani i kafići imaju jedan WC za sve uključujući i djecu i invalide, nerealno. Jeza me prošla a njima to normalno. U Francuskoj se jedna ženska čudila kaj nisam išao u prazan ženski WC jer je muški bio zauzet, kao stala ona iza mene u red :rofl:
  • pjetlić
    517

To i wc za invalide, ziherica
  • Hnlovac
    8.1k
    bit će cucavac
  • NitkoBitan
    39.9k
    Ja ću se isto tako deklarirati jer će tamo biti najmanja gužva za pišanje. — duksy

Ovisi na kojoj si tribini, na sjeveru bi to vrlo brzo moglo bit demolirano :sweat:
  • KtcGoat
    7.9k
    U skladu sa suvremenim standardima inkluzivnosti, projekt mora uključiti i rodno neutralne sadržaje te uzeti u obzir različite rodne identitete kako bi se osiguralo ugodno okruženje za sve posjetitelje." — pjetlić

Ahahhaahaha fkt svugdje guraju ta sranja, strasno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube