• gledatelj
    1.4k
    Inače opet produžen rok za izbor glavnog savjetnika na cijelom projektu
  • gledatelj
    1.4k
    Možda se je već negdje spominjalo, ali sam ja sad prvi put vidio. Izletio mi na fejsu Antolić, ne znam koliko je relevantan. Spominje da je 90-ak rješenja došlo za arhitektonski natječaj.
  • Denle
    681
    mislim da sam negdje vidio da je pisalo vise od 70, al 90ak je vec brutala
  • Makedonion
    224
    Heerenveen je izgradio cijelu tribinu za stajanje gdje ce biti smjesteni njihovi ultrasi. Izgleda brutalno. Zanima me kaj mislite o tome da sjeverna tribina novog Maksimira bude jednoetazna i potpuno stajaca. Ja bih odma to potpisao, cak i stavio kao zahtjev.
  • Dzoni
    7.3k
    Ako bi se napravio safe standing kao na Westfallenu, može. Jedino je stvar što bi takva tribina imala ogroman kapacitet pa ne znam kako bi ju se moglo napuniti, a da nisu padobranci
  • Droljo
    30.8k
    Svi smo u nekim počecima bili padobranci...
  • Dinaminjo
    2.3k
    Ja oredlazem koji skybox, cujem da se na njima moze zaradit...
    ..direktno klub
  • Dzoni
    7.3k
    Namjerno to kažem jer čak i Žuti zid ima puno problema s njima i ni pola tribine ne navija, nego su izletnici, influenceri i turisti
  • Makedonion
    224
    na videu izgleda da su stavili sipke izmedju svakog reda. Mislim da je slicno i na Westfallenu. Za ovo drugo se slazem. Bilo bi puno praznog prostora, ali bi bilo komodnije.
  • jedan u nizu
    18.9k
    ''hocemo rasprodan sjever svaku utakmicu!!''

istovremeno

''necemo padobrance na sjeveru!!''

ili

''kako smo jadni, ne mozemo napuniti Maksimir''

istovremeno

''ove derbi navijace nebi bi pustao na stadion, dinamo se uvijek prati, ne samo na derbijima i europskim!!''
  • NitkoBitan
    38k
    Zanima me kaj mislite o tome da sjeverna tribina novog Maksimira bude jednoetazna i potpuno stajaca. Ja bih odma to potpisao, cak i stavio kao zahtjev.Makedonion

Kaj si ti prespavao posljednjih godinu dana? :sweat:

Doslovno pise u natjecaju za novi Maksimir da navijacka tribina (sjeverna) mora bit jednoetazna sa sigurnim stajanjem.

Evo ti link pa citaj od 70. stranice na dalje. https://jumpshare.com/s/f8UuzzNEzLNR4feBsG3y
  • Dzoni
    7.3k

Te šipke i jesu glavna odlika safe standinga. Inače, ako jedan padne, nastaje kaos
  • Makedonion
    224
    haha izgleda da jesam. Nazalost, nisam popratio kaj pise u novom natjecaju, samo sam citao koje su zelje navijaca.
  • SAS1987
    20.4k
    Doslovno pise u natjecaju za novi Maksimir da navijacka tribina (sjeverna) mora bit jednoetazna sa sigurnim stajanjem.NitkoBitan

Jesi siguran? Nisam znao da HNS dopušta sigurno stajanje.

Znam da se nece dogoditi ali još bi više smisla imalo da je sigurno stajanje na novi kranjci te sa time malo veci kapacitet (recimo jug i barem dio istoka)
  • NitkoBitan
    38k
    Editirao sam gore upis i poslao ti link na dokument natjecaja pa mozes citat.

Ocito postoje neki signali da ce se pitanje toga rijesit do trenutka kad stadion bude licenciran. Al mislim da je sigurno stajanje po principu 1:1 ili neka minimalna razlika, nije to kao stajanje u njemackoj bez ograda u svakom redu po formuli 1:1,5/2.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet