• Thor
    3.5k
    Dabog da ih ovi Litavci izmasakriraju
  • IceMan
    4.3k
    Sad zamislite kontra suđenje… vjerojatno bi Plenković i vlada morali s godišnjeg sutra u sabor na zasjedanje
  • Niko1986
    8.2k
    Meni čak nije problem da Erceg ne vidi penale, pogotovo prvi koji je iz njegove pozicije nemoguće vidjeti. Ali da netko to pogleda i ne procijeni da je za penal mi je NE RE AL NO
  • sport
    6k
    nema tu ofsajda jer su iza Maurića ostali Sigur i Pajaziti
  • Thor
    3.5k
    Onaj lakat ni argentini ne bi proso
  • über alles
    3k
    Bod iz dva kola,oni ce sw borit za ostanak ak na neku foru udu u grupe.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.5k
    torcida se dere uprava odlazi, ovo je sve
  • Zg123
    4.1k
    Govna su na sve spremna ne znam koga ovo iznenadjuje. Jos kad je Luksa placao crne kmese pa dilanje var snimki preko fan stranica pa sve do objava na drustvenim mrezama gdje hajduk proziva suce izdvajajuci neke bizarne videe u kojima su oni kao pokradeni sve u reziji celavog mafijaskog odvjetnika. A sta je hns napravio tada? Nista, sutio i dopustio da im se popisaju po sucima, u konacnici mjaukavi fritulasi su dosli do cilja i napokon imaju povlasteno sudjenje o kojem su godinama sanjali.
  • wolfgang14
    4.6k
    fascinantno da kod nekih od najčišćih golova bi se VAR uključio pa bi se čekalo kod centra da završi provjera... Ja ne znam jesu oni uopće provjeravali Livajin gol
  • Paggini
    94.7k
    94ByJdZ.jpeg

A je ga skrtio ahahahahaha
  • rokikaciga
    16.7k
    Evo ja cu ici sretan spavat jer i uz najvece moguce pogurance ovi sve ipak uspiju sjebat i prime gol u zadnjim sekundama protiv defacto pola juniorske ekipe Istre. Idem sretan spavat jer znam da gube s juga su revoltirani na svoju "upravu" a uprava su oni...i nista se nece promijeniti.
  • Jurki
    27.3k
    Real Madrid iz Vilniusa prizemljen na čučavcu od pulskog Psga.

Nakon igračkog, konačno se vidi i rezultatski napredak.

• Fan
    2.5k
    Offside nije bio, prvi penal možda ne bi sudilo 1 od 5 sudaca jer je prelako pao (ja osobno bih), a za drugi penal nema izgovora.
    Istra pokradena.
  • Dzoni
    7.3k
    Osjećam se ponovno živim, kakva predivna motivacija za novi tjedan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.