• rioda
    17.8k
    Za mene nije penal dok Tenžera ne potvrdi. :cool:
  • veselko tenžera
    8.6k
    Igrači Istre su totalni kreteni, malo opravdanje da ih je puno novih pa ne znaju gdje su došli. Umjesto da izbace loptu i krenu pritisak na Ercega da se VAR gleda, oni vrte loptu 2 minute, taman da se njihov mora ustati i tako daju smećarima alibi da se ni ne gleda.

@FazeN je napisao zanimljivih stvari o Matiću i sve mu vjerujem budući da ovakav kriminalac s tolikom povješću krađe za magarad bude poslan u VAR sobu na prvu domaću u novom prvenstvu. Užas!!! Nisu oni nama konkurencija i neće im 8 Matića pomoći ove sezone, ali netko mora potegnuti pitanje tog kriminalaca. Ako već novinari ne smiju, onda netko iz vrha našeg kluba, ovo je ispod svake razine što lik radi.

Ugasio sam TV nakon 10 minuta, čist prekršaj na centru za Istru ne sudi, Šotičeku oprašta žuti, minutu poslije ne svira faul za Istru na kutu 16m. Sve s 3 metra udaljenosti. Bio sam uvjeren da će ih pogurati do 3 boda po bilo koju cijenu.
  • Fatos Beqiraj
    2.9k
    Kazu sto ne navijas za nase u europi, dabogda sve izgubili zauvik nikad se ne plasirali nigdi
  • crophantom
    6.3k
    Koliko ja bolesno hejtam Cmrečnjaka to je čudo... uz to kaj su ovi pokrali Istru, kaj je nevjerojatno da VAR slučajno napravi ovakvu grešku, mene i dalje najviše zivcira ova ljiga iz Španskog..
    Strah ga da mu ne uvale beštiju od 30 cm u pakšu iduci put u Splitu, pa odšuti, a da je to bila situacija s nama, neznam, Mckennom, bilo bi "ohohoho, uuuu, dame i gospodo, NE-VJE-RO-JA-TNO, ocito ja više neznam pravila... uhuhuh, biti ce svega nakon ove utakmice, Mckenna je kao William Wallace ušao j protivnika, VAR soba šuti".

Još jednom puj
  • don
    20.8k
    Za mene nije penal dok Tenžera ne potvrdi. :cool:rioda

@veselko tenžera potvrdi pa da nastavimo
  • Thor
    3.5k
    Sam Ljevaja nije mogao vjerovat da nije zaledje nego je gledao suca nakon gola...
  • joesimunic
    303
    Objektivniji i draži za slušat mi je komentator na Hajduk tv koji se ponekad i zna našalit s komedijom od kluba za koji navija od Cmrečnjaka tovara prekrivenog
  • emilperska
    17.8k
    Većina naših sudaca su zaposleni u drzavnim sluzbama koje drzi HDZ. Matić i Erceg su pretpostavljam djelatnici tovarskih produžnica HEPa ili HŽa i šef im je sigurno netko iz HDZa jedne od 3 dalmatinske županije i vjv osjećaju potrebu da navlače za jogurt.
  • Jurki
    27.3k
    Steta pa moram ujutro ici na posel, bas bi se zabavio čitanjem tih gluposti. Sigurno se požar rasplamsao na tovarsportu i građanski rat u najavi.
    Pisu da se torcida potukla međusobno nakon utakmice :rofl:

Guštan
  • Noel
    23.2k
    Ako ima ko reakciju Tina Vele nakon primljenih golova, bilo bi lijepo da nam svima uljepšate do kraja ovu ljetnu nedeljnu večer.

Hvala.
  • Kumerle
    3.3k
    A je ga skrtio ahahahahahaPaggini

Čovjek ga uhvati rukama za nogu kojom ide pucat u prazan gol... ne da je kazneni nego i crveni karton jer nije pokušaj igranja loptom.
  • reziser
    8.2k
    Garantiram da niti jednu od ovih situacija komisija sudaca nece ni komentirati
  • vjeko1701
    27.8k
    Jel ima negdje gol Livaje sa crtama?hardek

Gol je čist.
  • reziser
    8.2k
    Livajin gol je potpuno ispravan
  • Jurki
    27.3k
    Kaj smo čineči? Mozemo staviti šampanjac na hlađenje do svibnja 2027? Ili da pricekamo jos koje kolo čisto iz zajebancije?

Pukla fritula za sezonu 26/27 a de je kraj? :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.