• BBB Sibenik
    6.7k
    Umalo saranic prečka
  • IceMan
    4.6k
    Jos se sad trese..

Šteta
  • Ljubo
    1.9k
    Doumbia katastrofalan, mali Kablar je doktor nogometa za ovog.
  • Jurki
    27.9k
    Pukstas je jedini igrac koji kod tovara iole valja.. da ima imalo ambicioznih ekipa za Europu.. tovari bi dogodine u ovo doba igrali kvalifikacije za kup Dalmacije, a ne kvale konf lige.
  • rokikaciga
    18.5k
    Jebiga, to je moje misljenje. Marijanovic igra BiH Premier Ligu, Barnabas je igrao prvu slovensku pa mu je istekao ugovor i vratio se, Antolkovic je jako dobar i mlad zadnji vezni i ako se nqstabi razvijat mogao bi zaigrat na ljeto. I nitko me nece uvjerit da ne bi mogao igrat u Rudesu, Belupu ili Istri kao sestica. Isto tako mislim da je Matic iz Dubrave prvoligaski napadac, a takoder nebude igrao u 1.HNL ove sezone. Imam dosta misljenja koja se ne podudaraju sa nekim strucljacima :smile:

14 golova u 2.HNL sa 22 godine je odlicno. Ali ga svejedno ne gledamo u najjacem rangu. Zasto? Tko ce ga znat.
  • Morgan
    93
    Točno to, Pukstas jedino kaj valja kod njih, istječe mu ugovor sljedeće ljeto, sljedeća 2 tjedna su zadnja prilika da na njemu zarade nešto...Jadni su njime, a bez njega će biti 10x jadniji....
  • joesimunic
    719
    nadam se da me nisi prije krivo shvatio složio sam se s izjavom, a i ovom sad oko Matića.
  • Nine9
    478
    Kako im je osakatio kontru sada Strukan radi nikakvog faula
  • rokikaciga
    18.5k
    A onda smo se krivo shvatili :lol:

Jbg, cijeli dan cuganje i klopa ucinili svoje :grin:
  • NORTE
    27.4k
    jel itko skuzio razliku u jacini zvuka same utakmice i onda reklama na MaxSportu, znam da realno nije bitno, ali neopisivo me zivcira — dmil

Ako gledaš doma preporučam ti tipku mute, ja ju kliknem čim počnu reklame ili kad me neki komentator naživcira jer je glup.

Btw. spominjani Selahi odigrao skoro 25 minuta u prvoj gostujućoj pobjedi Widzewa u zadnjih pola godine.
    Drugi mu je to ulazak i nastup u prva tri kola sezone.

Ovi nemaju 6k eura da im grb bude u Sinju na Alci, a u medijima se spominje bivši igrač Rijeke koji ima plaću 500 tisuća i ugovor još dvije godine.
  • Orc123
    17.4k
    Soticek izgubio valjda 9 od 10 duela....podsjeca me na Biuka.....to je ta razina.
  • Ljubo
    1.9k
    Kako je Zizi neinteligentan, majstore ako je karton igrac ne mora van terena dok mu se ukazuje pomoć.
  • dmil
    1.6k
    aj sad kako ovo nije penal hahaha
  • Filip 91
    2.7k
    Ovo bi trebao bit penal za Istru. Srušio ga u izglednoj situaciji za postizanje gola.
  • NB86
    17.7k
    Penal ?????
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention