• crophantom
    6.3k
    Ovo malo kaj sam gledao, Istrijani samo da su par puta dodali na svoje lijevo krilo umjesto drkali po lopti mogli su imati još šansi.
    Općenito mi Hajduk izgleda šupalj u obrani
  • NORTE
    26.3k
    Čisti žuti za simuliranje oprošten Pukštasu, sramotno!
  • ElDorado
    13.1k
    kaj nije on krilo/napadac
  • hardek
    11.7k
    Džabe Istri sve kada svake sezone dobiju naputak da mora igrat neki antitalent kojeg pošalju iz Alavesa. Ove sezone to je Doumbia, užasan igrač
  • Noel
    23.2k
    Hajduk je očajan. To je blaga riječ. Oni amateri iz Litve su im dali 2 gola, Varaždin, Istra i ostali im 2 gola bez problema mogu svaku tekmu stavit. Istra će sigurno još zabit.
  • dmil
    1.5k
    off topic, ali jel itko skuzio razliku u jacini zvuka same utakmice i onda reklama na MaxSportu, znam da realno nije bitno, ali neopisivo me zivcira
  • rioda
    17.7k
    Čisti žuti za simuliranje oprošten Pukštasu, sramotnoNORTE

Još kaže komentator, svi su se na kraju u duhu fair playa nasmijali :lol: A ovaj je "u duhu fair playa" pet sekundi ranije htio izboriti penal
  • Gemišt86
    581

Da, i inace reklame imaju pojacan zvuk, ali ovi su bas pretjerali sa time...
  • javolimtebejako
    6k
    reklame uvijek budu glasnije al na ovom svjetskom je to dostiglo novu razinu cini mi se
  • bbb medimurje
    5.2k
    Veli zizi kad ne zabijes onda primis, neznam ja koje to strasne situacije hajduk nije zabil
    Odvratan odvratniji sigur!
  • hardek
    11.7k
    Hajduk je očajan. To je blaga riječ. Oni amateri iz Litve su im dali 2 gola, Varaždin, Istra i ostali im 2 gola bez problema mogu svaku tekmu stavit. Istra će sigurno još zabit.Noel

Meni su čak danas do 40. minute izgledali da će odigrat najbolju utakmicu pod Garciom. Nisu puno stvorili iz igre ali su zbili Istru u svojih 30 metara i nisu im dali disat.
  • rokikaciga
    16.7k
    Igrao je krilo prosle godine za Sesvete ali samo zato kaj su im igrali Moses, Antolkovic i Marijanovic u sredini a po meni je svatko od njih prvoligaski igrac. Nije minute odigrao na spici.

Ali nit je dovoljno brz za krilo, nit nema bas mogucnost ponavljanja da isprati protivnickog beka 20 puta u utakmici i ima goriva u sebi da pruzi magiju prema naprijed. Kad je imao vise defenzivnih zadaca u utakmici ugasio se do cca 65-70 minute. Cista desetka koja prema naprijed ima potpunu slobodu kretanja, a nazad ce pomoc kad zatreba.
    Vidjelo se kad je dobio loptu da je Pajazitija poslao po sljadoljed.
  • Mr Anderson
    21.3k
    Ali mi za desetku Šaranić previsoko stoji u fazi obrane, u liniji s Jagnjićem.
  • Filip 91
    2.5k
    Kakva steta da nije uslo Saranicu...
  • joesimunic
    297
    Moses, Antolkovic i Marijanovic u sredini a po meni je svatko od njih prvoligaski igracrokikaciga
    vrlo zanimljiva tvrdnja i razmišljanje, čudi me da nijedan ove godine neće igrati prvu ligu našu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.