• CastAway1986
    6.1k
    Soldo uopce nije bio otpisan a da kojim slucajem i je sigurno nebi dobili te novce za njega..
    Golman je vazan za playoff to svakako ali isto tako nece nam on golove zabijati ,ako svi ne budu na razini dzaba i da nam je prime Neuer na golu
  • tp1997
    3k
    Ne kažem da im se "postavljamo", već da nitko ne bi imao ništa protiv kada bismo to radili i pokušavali izvlačiti pare na isti način kao i Turci.

Uzgred, za Soldu se nismo ni morali postavljati jer je živo čudo da ga je netko htio platiti koliko ga je platio, a Mmaeeu bi trenutno i platili da trajno ode s obzirom da u roku dvije sekunde završi van zapisnika gdje god da ga pošaljemo
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Igrac na kojeg ozbiljno ne racunamo, da racunamo sigurno ne bi otisao u grande Liberec za taj novac.
    Jebte al secirate
  • Efes Pilsen
    16.6k
    E pa sad zamisli da Pafos dode i kaze mi bi Mmaea, a Boban kaze moze za 2 mil. nama se ne zuri, dober je decec.
    Fener nece registrirat Livakovica, oni za njega mjesta nemaju. Covjek moze bit kvalitetniji od Mmaea, al mu je status ISTI.
  • tp1997
    3k
    E pa sad zamisli da Pafos dode i kaze mi bi Mmaea, a Boban kaze moze za 2 mil. nama se ne zuri, dober je decec.Efes Pilsen

Pa da, okej, ja ne vidim problem. Može se raspravljati bi li to bila dobra odluka za Dinamo, ali samo i isključivo to. Ne dugujemo nikome drugome ništa pa ni Mmaeea. Isto kao ni Turci nama Livakovića.
  • Netkos
    197
    Poanta je da se mi ne bi tako ponašali s igračem na kojeg ne računamo i koji želi otići. Turci se naravno imaju pravo se tako ponašati isto kao što mi imamo ih pravo kritizirati zbog toga.
  • CastAway1986
    6.1k
    ponavljam nije bio otpisan kao navedeni..Usput kad seciramo otisao je u Sigmu iz Olomouca a ne u Slovan ..Bio taj klub grande ili ne dao je 2.5M za njega..Odlican novac za igraca koji nije bio standardni prvotimac..Sto se Livija tice boli turke ona stvar sto se nama žuri ,zato bi se maknuo od ikakva poslovanja s njima
  • Dzoni
    7.3k

Koliko si puta ponovio tu glupost, sanjat ću valjda noćas da sam Dabac i da se džiberim s Istrom
  • Kujtim Shalla
    10.9k
    Fener je u lovu na Lukakua , ne znam kakvo je stanje sa ulaskom novog predsjednika ,ali kakve su sve igrače dogovorili i doveli i koja imena ganjaju ,oni trebaju rješavati i izlazne transfere i oslobadjati svaki euro za plaće i paziti na finansijski Fair Play. Nisu oni baš u banjoj situaciji ako sa nama igraju hard to get game
  • Ivdzo11
    10.8k
    Medeama je još sredinom lipnja objavila da Taylor odlazi na posudbu u Dinamo za sezonu 2026./27., dok ga je zagrebački klub početkom srpnja uvrstio na službeni popis igrača B momčadi. Taylor tada nije bio na početku priprema, a Dinamo je naveo da će se momčadi priključiti naknadno. Prema informacijama Indexa, njegov dolazak očekuje se tijekom sljedećeg tjedna.
  • tp1997
    3k
    Ponovio sam ono što su ljudi tim riječima pisali i pozdravljali, ni manje ni više
  • Dzoni
    7.3k
    Prošla su doba kad smo bacali novce na smeće u HNLu, pomiri se s tim
  • Sajla
    22.7k
    Ne dugujemo nikome drugome ništatp1997

ja sam u svojoj poslovnoj karijeri navikao izlaziti ljudima u susret i to mi se sto puta vratilo. meni je jasno da Fener štiti svoje interese, ali me ništa ne može uvjeriti da je ovo što rade u njihovom interesu. to je njihov način poslovanja, oni ne znaju drugačije. da potpišemo ugovor po kojem im poklanjamo 5 igrača koje će sami odabrati, oni su ga spremni ugroziti jer bi u zadnji čas tražili da im još damo i milju eura.
  • Droljo
    30.7k
    Jel se smije u igri imat dva golmana istovremeno?Masto

Stari moj pa to su osnove. Ti kao da si s marsa pao.
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/814335
    C4Ew9nI.md.png
  • Omake
    19.8k
    Interview Fuzya i Trenera nakon osvajanja titule. Je li Fuzy priča engleski s nekim debelim ganskim štihom ili neki lokalni jezik?

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.