• Paggini
    94.7k
    Još sad me ekipa sprda tu doma otkako sam baš preko FazeNa najavio Jagušića u Dinamo.IceMan

:lol: :lol: :lol:

Ista stvar, mene stari još uvijek zajebava da nam ne treba desno krilo, samo sad kad Jagušić dođe sve će to biti dobro
  • crophantom
    6.3k
    ja sam level iznad debil, taj dan mi je doslo da moram mijenjati šifru na O365, naravno da sam inkorporirao Jagusica u šifru jer sam 5 min prije toga pročitao da 100% dolazi. Onda sam iduća 3 mjeseca svako jutro sebe podsjecao kolki sam tocno debil.
  • Pacho
    19.7k

Znaci trenutna sifra ti je Peretz123?

mark-shark-tank.gif
  • DerHerrKool
    1.6k

Kako ostati pri onom kaj si prije rekao da ne ispadneš lažov, ali u isto vrijeme reći istinu koja je skroz suprotna.
    Koje su to mentalne vratolomije.
  • DrRatoljub
    1.3k
    Vejrujem da Livija rješavamo idući tjedan.
    A najvise me zanima hoće li biti neki jaki transfer tipa 29. 8. Koji nitko ne očekuje.
  • Maximo
    923

Mijenjam onda nick u livi4+1
  • NoSkillan
    404
    sjecam se kako nas je bennacer zadnji puta sve sokiro od nikud hahaha
  • Kujtim Shalla
    10.9k
    @DrRatoljub pa sljedeći tjedan najkasnije i mora potpisati ako će igrati playoff ,do 13.8 točnije
  • gledatelj
    1.4k
    Jel stigla ponuda za Livija do Turske? To smo poslali u ponedjeljak preko naše pošte kad toliko putuje?
  • ElDorado
    13k
    Portiru rekli sve ispod petice poderi
  • crophantom
    6.3k
    Kaže Olivari da će Dinamo čekati Livija do kraja, odnosno do pred kraj prijelaznog roka, ali da vec imaju opcije B i C.
    Samo se za PO ne računaju opcije B i C, nego samo Livi eventualno ako se to riješi, ali to je mogu znati.

Pošto je Olivari kućni, u prijevodu ovaj članak znači potvrdu da u PO idemo s Filipovićem i da je to odluka kluba, tak da ne moramo više raspravljati o tome jel to prevelika kocka ili nije :sweat:
  • Brusa
    4.1k
    Dobra odluka Bobana. Livija se isplati čekati koliko god treba! Fila sretno ! Vjerujemo u tebe :strong:
  • Fan
    2.5k
    Loša odluka kluba, daj Bože sreće pa da kroz PO prođemo neokrznuti.
  • Jos-Optimus
    12.6k
    Ajmo vjerovati da ce Fener isto prestati zaj...i da će nam Livi biti tu. Ako ne odmah za playoff, onda vjerujemo u Filu, sad je sakupio to iskustvo koje nije imao, pritisak koji sve to nosi, inače je pokazao da ima kvalitetu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.