• Mathiasovi Chageri
    8.9k
    Da uđe netko drugi bar bi imao neku promjenu i očekivanje (Dugopolje, Sesvete, Cibalia...)Crusades

Nitko Dugopolju, Sesvetama, kao ni ovim mokrim snovima nogometnih romantika poput Marsonije, Cibalije, Zadra, Međimurja ili koga već ne brani da uđu u prvu ligu, samo je problem što njima i ovakav Rudeš predstavlja nepremostivu prepreku u drugoj ligi.

Da ne govorim da nitko od njih nema nikakve ambicije ni tamo, pa nisu u stanju ni srediti financije, infrastrukturu, osigurati si bazičnu licencu za igranje ili pokazati malo više želje od životarenja u drugom ili trećem razredu hrvatskog nogometa. Nije Rudeš ništa kriv što su najbolji u drugoj ligi, ostali su krivi jer su grozni.
  • Crusades
    25.1k
    ma ne bi bili bolji, al barem ne bi imao klub koji ne igra na svom stadionu (osim Sesveta) i kojem je ovo već treći-četvrti put da uđe u prvu ligu i ispadnu u prvom kolu. Ovima bi bio prvi put :grin:
  • vjeko1701
    27.7k
    Osobno, na kraju dana, za fenjeraša me baš briga di i kako igraju. Dok god se financijski ne raspadnu pa dovode u pitanje regularnost natjecanja, sve ostalo mi je svejedno. Jedino bi stavio preduvjet da ne možeš dvije sezone u nizu igrati van nazivno "svog" stadiona, pa nek barem ulože u infrastrukturu ako misle ostati.
  • Omake
    19.8k
    Problem je druga liga koja je četiri klase ispod prve i bez ambiciozni klubova. Doduše svi novi izgledaju loše prva dva kola, ali Šibenik i Vukovar su bili OK, čak i dali par zanimljivih igrača. Nadam se da će to u Rudešu bit moj FM23 liebling Ilečić
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Grande Osijek, al stavim Malenicu racunam na 6 bodova i panjevi prime..
  • hardek
    11.7k
    Koliko god svi to mrzili, jedini klub koji može doći iz druge lige u prvu i tu osigrat ostanak je Kustošija...
  • Jos-Optimus
    12.6k
    Ako ne možeš igrati na svom stadionu - nema prve lige, amen
  • DerHerrKool
    1.6k
    Nama treba liga 8 jer bi onda bila ozbiljna borba za ostanak što bi kao posljedicu trebalo imati poboljšanje kvalitete cijele lige. A i strožiji uvjeti licenciranja i obavezna igra na svojem stadionu nebi smetala.
  • deda
    47.4k
    Druga liga će ove godine imati bar 3 ozbiljna pretendenta za napad na prvu tako da se stvari malo pomiču i vjerujem da ćemo nagodinu imati jaču momčad o Rudeša u prvoj.
  • Omake
    19.8k
    UEFA ne dopušta manje od deset klubova
  • Medvedgrad
    945
    Moldavska liga ima 8 klubova.
  • DerHerrKool
    1.6k

Jebiga onda. A tak sam si ispao pametan u svojoj glavi. :rofl:
  • emilperska
    17.8k
    Druga liga će ove godine imati bar 3 ozbiljna pretendenta za napad na prvu tako da se stvari malo pomiču i vjerujem da ćemo nagodinu imati jaču momčad o Rudeša u prvoj.deda

Koja su to ta tri kluba?
  • deda
    47.4k
    Segesta, Karlovac, Kustošija po meni, ali moguće da se priključi još netko.
  • tigric
    1.3k
    meni se karlovac cini kao najozbiljniji, dosta su se pojacali, a i mislim da oni moraju samo namignuti da zele ic gore da ih se malo pogura
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.