• Kujtim Shalla
    10.8k
    Nadam se da će se brzo zatvoriti priča sa Livakovićem,a znam da hoće na jedan ili drugi način. Ono što mene brine je Nevistić,i šta on još radi u klubu? Nika za prvog golmana definitivno,a preskup je za sjedenje na klupi. Zar nije bilo priče da ga se može utopiti. Očigledno ne
  • Paggini
    94.6k
    Ono što mene brine je Nevistić,i šta on još radi u klubu?Kujtim Shalla

Mislim da je tu primarno problem što nemamo prvog golmana, a da se Fila ozlijedi, a ti si prodao Nevu, tko će ti braniti? Nitko ozbiljan. Neva kakav god da je, barem ima iskustva branjenja u Europi.

Kad se riješi golman, vjerojatno Neva odlazi
  • Fan
    2.5k
    Ako nam je i 2-3 mil za Livakovica i sve sto bi on donio previše, ili nemamo, ili nećemo, šta god, onda se jednostavno treba prestati pretvarati da imamo nekakve ambicije za LP i biti ozbiljan europski klub.Chempers

A mislim gle, kaj tebi znače ambicije za LP? Iole normalan navijač zna da je gotovo pa nemoguće da se mi s ovim kadrom borimo za prolaz grupe (pri tome mislim na golmana i oba krila, ostalo je, uz smokija i rusa čak i odlično popunjeno, iako bih ja neku top osmicu, al nije realno), a i u EL je neki maksimalan domet prolaz prvog protivnika nakon grupne faze, dok bi prolaz drugog protivnika već bio fenomenalan rezultat.
    Očito ćemo se morat strpit još koju godinu, dvije, tri, da se financije poslože (što je i normalno, suludo je uopće što smo i u ovoj situaciji nakon rasula pretprošle sezone) i da možemo gradit ekipu ponajviše od naše škole i Dinama B.
  • rioda
    17.7k

A možda je problem i to što ga nitko ne želi :lol:
  • Kaktus Car
    1.1k
    Po stranu to ima li klub love za potrošiti toliko na golmana i bi li to bila prava odluka; zašto bi to uopće napravili ako je istina da Livaković želi u Dinamo i da Fenerbahče na njega ne računa? Dinamo je tu u odličnoj pregovaračkoj poziciji. Fenerbahče sigurno ne namjerava zadržati na plaći igrača na kojeg ne računaju i za kojeg imaju ponudu kojom je igrač zadovoljan. To bi ih ukupno na kraju vjerojatno koštalo osjetno više nego da prihvate ponudu, čak i ako je ta ponuda nešto ispod njihovih želja. Ako je tako onda se samo čeka tko će prvi trepnuti, a nema razloga da Boban bude taj.
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Ako Livi ima 2 milje tamo onda je njima velik rizik da ce im ostat na placi, a prijavit ga ocito nece. Po meni je to odma 5-2 = 3.. I doci ce i Turcima iz kurca u glavu uskoro.
  • DerHerrKool
    1.6k

Je, samo kaj nama golman treba jučer, a Feneru se ne žuti toliko. Oni mogu čekati sa prodajom i mjesec dana.
  • deda
    47.3k
    S obzirom da se svi slažete da treba dat 5m za Livija ne znam koji će nam kurac uopće Boban, Dabac i kojekakvi pregovarači. Ubuduće kad forum struka usuglasi stav treba odmah kupit bez razmišljanja. Ajmo sad pokrenut razgovor o npr. Kovačiću. Evo ja dajem 17milja za njega i otvaram licitažu pa da se usuglasimo i odjebemo ove debile u sportskom sektoru.
  • Chempers
    1.4k
    gotovo pa nemoguće da se mi s ovim kadrom borimo za prolaz grupe (pri tome mislim na golmana i oba krila, ostalo je, uz smokija i rusa čak i odlično popunjeno, iako bih ja neku top osmicu, al nije realno), a i u EL je neki maksimalan domet prolaz prvog protivnika nakon grupne faze, dok bi prolaz drugog protivnika već bio fenomenalan rezultat.Fan

Slažem se naravno, iako dosta ovisi i o ždrijebu, pogotovo u LP ali i EL. Škola će nadam se opet početi davati rezultate narednih godina i to nam uvijek mora biti broj 1 izvor igrača, al jednostavno na toj razini moraš imati i para za raditi transfere, minimalno ta razina tipa Beljo i Livakovic. S tim da golmana kvalitete Livakovica mi uopće ne bi ni mogli dovesti da nema povijest ovdje, zato smatram da je to prilika u koju ideš "pod svaku cijenu".
  • Paggini
    94.6k
    Osobno bi mi odlazak u kvalifikacije (ili još gore PO) LP bez prvog golmana bio ekstremno neozbiljan potez kluba, što svakako smatram da se NEĆE dogoditi. Mi ovdje ne pričamo o prvih 4, 5 kola HNL-a pa kao ajd i ako se zajebe, ima još 30 kola pa ćemo nadoknaditi. Ako se sjebe u kvalifikacijama za LP, mi gubimo desetke milijuna eura i pričati "čekat ćemo Livija makar propustio kvalifikacije" je cirkusantska politika, ne bi da je jedini dobar golman na svijetu.Paggini

Ovo sam napisao prije dva mjeseca i mislim da je ovo užasno odrađen potez kluba, barem što se trenutne situacije tiče.

Da, jasno mi je da se sve urotilo protiv nas u pregovorima, prvo su imali svoje izbore pa ne možemo pregovarat prije toga, pa je došlo svjetsko pa nećemo pregovarati prije nego se završi, pa se Bara treba vratiti s Marsa gdje je dogovarao transfer, pa ovo pa ono, sve je to meni jasno.

Ali mi smo sad našom politikom čekanja Livija došli u potencijalnu situaciju gdje u PO za LP ulazimo bez prvog golmana vrlo vjerojatno, a kupovinu koju ćemo obaviti ako i stignemo prije PO za LP će biti nagla jer čini mi se da druga opcija nikad nije postojala, a ne znam ni jel trenutno postoji.

Sve skupa ekstremno neozbiljno po tom pitanju, a povući ću to ako se Livija zaokruži do prijave igrača za LP, ali po svim dostupnim informacijama, to ne znam hoće li se dogoditi.
  • DiddyGuela
    6.4k

Pa najbolje onda da se uopce ne prica.

Clanstvo, sezonska, dres, majica i zacepi jebena usta.

Valjda je OK da navijac/simpatizer svog kluba u 2026. godini moze napisati svoje misljenje.
  • deda
    47.3k
    Pa zato sam i napisao. Svi ste se složili sa 5m, ja recimo mislim da treba dati 7m, ali ajde popustit ću vam.
  • FazeN
    7.6k
    Zapelo je s Turcima, koji ne odstupaju od svojih uvjeta.
    Zapelo je po novom kak čujem na relaciji klub/agent/igrač.
    Livakovic je prioritet, ali bogami prioritet je veći sloziti treneru roster kompletan prije pocetka sezone i te dvije utakmice koje će nam krojiti dobar dio smjera u kom ce nam sezona ići.
    Okrećemo se i drugim opcijama, ima hvala Bogu sposobnih za odraditi takav posao, ako oni neće doći.
  • Mi smo uz tebe
    159
    A jbga, šteta. Ajmo po Šempera
  • crophantom
    6.2k
    Meni cak nije problem to, ja se slažem da nebi dao 5 milja za Livija u našoj situaciji, čak i da sklepamo to nekak.

Ono kaj me jebeno brine je da vec nismo riješili B opciju, jer ga 11 dana igramo utakmicu/e vrijedne 20 milijuna eura, a na vratima nam je netko ko znamo da nije za tu razinu.

Ako nejde s Livijem, nejde, uostalom, sam je htio ici u Tursku, nismo ni njemu nista dužni.

Ja vjerujem da u klubu to znaju i da rade na tome, ali naravno da smo svi na rubu živaca zbog toga, jer se oduzilo, a neki su pisali i ovdje i po novinama vec oko 1.7. "Samo sto nije rijeseno, evo do kraja tjedna ce".
    A sad je ispalo kak je ispalo, da i dalje neznamo jel uopce ikakva ponuda poslana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.