• Thor
    3.4k
    Poslat cemo ih u Valhallu! :strong:
  • scooniepenn
    7.2k

Pogledao sam onu famoznu pobjedu nad Bodom od 5:0 i tu si je Bodo zabio 3 i pol gola sam. Agresivni su i brzi, to stoji, ali otraga ima dosta prostora ako im se odigra brzo po oduzetoj lopti, jer s puno igraca zavrsavaju akcije. Jako su cvrsta momcad, ali se da s njima igrati. Morat cemo agresijom odgovoriti na agresiju i nastojati dva razlike odnijeti u Stavanger. Po meni su svakako bolji od Thuna, ali igraju manje na te duge lopte nego sto igra Thun sto nam vise odgovara. Osim toga, mi protiv Thuna nismo imali Stojkea sto je ogromna razlika. Sve u svemu, s Livijem na vratima bih bio 100 posto siguran da ih prolazimo, a i ovako sam optimist.
  • DiddyGuela
    6.4k

Zivio sam neko vrijeme gore ali sam nastavio pratiti njihovu ligu do danas. Kujtim je dobro objasnio. Ja bi samo tu nadodao, s cime se mnogi nece sloziti, DOBRO DA PRVU IGRAMO DOMA A DRUGU TAMO.

Od kada je ukinuto pravilo gola u gostima, zapravo je i ta uzvratna domaca utakmica izgubila tezinu. Nama ce svakako dobro doci odigrati prvu doma, na nasem travnjaku, osjetiti malo njihovu ekipu u izravnom duelu jer mozes ti raditi 100 analiza ali dok ih zapravo ne osjetis na utakmici, sve te analize mogu pasti u vodu.

Viking je tipicna skandinavska overachiever momcad. Direktni su, odlicni u presingu i prekidima. Korner,aut,bilokakav ubacaj...njima je svejedno. Ubitacni su. Igraju nesto vecim intenzitetom nego mi, pogotovo doma gdje i taj gumeni "travnjak" igra ulogu jer lopta brze ide. Obrati malo paznju, dolaze sa 5-6 igraca u zavrsnicu redovito sa dosta ubacaja sa te nekakve "poludistance".

I to je to. Mi smo bolji i ocekujem uz dosta muke nas prolaz dalje u LP. Bitno je ostvariti opipljivu rezultatsku prednos doma na Maksimiru pa onda u uzvratu tu prednost sacuvati. Ja vjerujem da cemo mi biti spremni za sve te njihove šeme... stozer ce ih dobro analizirati, osjetit cemo ih kako disu jos u Zagrebu pa onda otici na uzvrat u Stavanger spremni na te njihove kornere, duge aute i ostale stvari.

Dakle rekao bi da je prva utakmica kljuc ovog dvoboja. Tu ako budemo pravi i ostvarimo prednost, siguran sam da idemo u goste dovrsiti posao. Individualna kvaliteta je daleko na nasoj strani kao i iskustvo igranja ovakvih utakmica.
  • DerHerrKool
    1.6k
    glupo mi je da kova kaže da će se njih gledati tek kad prođemo ŽalgirisKujtim Shalla

Ma nema šanse da je to tako. Sigurno je stručni stožer započeo analizu čim su mogli. Ovo Kova mora reći javno u ime poštovanja prema trenutnom protivniku.
  • dd29
    979
    Nsoki na instagramu:
    "Nakon sedam godina u Paris Saint-Germainu, vrijeme je da okrenem novu stranicu. Ove će godine zauvijek ostati urezane u moje sjećanje. Imao sam sreću odrasti u ovom klubu, nositi ovaj dres s ponosom, napraviti prve korake uz prvu momčad i doživjeti nezaboravne trenutke.Ponosan sam što sam osvojio Trophée des Champions i što sam bio francuski prvak s prvom momčadi. S Omladinskom akademijom imao sam i neizmjernu radost što sam dva puta bio okrunjen francuskim prvakom. Ove titule ostat će dragocjene uspomene, ali osim trofeja, vrijednosti, visoki standardi i lekcije kojima me klub naučio vodit će me kroz cijelu karijeru.

Želio bih zahvaliti Paris Saint-Germainu na svemu što mi je pružio, svim trenerima, menadžerima i svima koji su bili dio mog putovanja.

Veliko hvala mojoj obitelji, koji su uvijek vjerovali u mene i podržavali me u dobru i zlu. Hvala i mojim prijateljima na njihovoj svakodnevnoj prisutnosti i mojim agentima na povjerenju i podršci.

Došlo je vrijeme za novi izazov, ali jedna stvar se nikada neće promijeniti: uvijek ću biti Parižanin", napisao je Nsoki.
  • Kumerle
    3.3k

Ja mislim totalno suprotno. Otkad nema gola u gostima druga tekma doma je zapravo još veća prednost jer stigneš sve nadoknaditi, a i veća je šansa za produžetke te dodatnih 30 minuta na domaćem travnjaku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.