• austrijanac
    12.6k

On svoj dan nije imao vise od osam mjeseci.
    Da mozemo dobit te pare, prodalo bi ga se vec. Realnost je u rangu Marka Solde.
    Doduse zato se vise nadam njegovoj prodaji nego takvoj odluci.

Takva odluka i je nepopularna, zato se i nalazi u ovoj temi.
  • Droljo
    30.6k

Da. Ili ga prodat ili koristit. Nema treće opcije. Odnosno ništa drugo nema smisla.
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Tocno, tako nas je unakazio s Albanijom. Tako je kako je, dok je dio kadra mislim da zasluzuje bit na popisu.

Sta hocu reci - tim potezom mu rusis i cijenu. On ili je dio kadra ili ga prodajes. Trece nema.
  • crophantom
    6.2k
    ma ok, dugo nije imao svoj dan, prvo smo i mi drugačije izgledali i u takvim postavkama ja od njega ni ne očekujem da briljira, nije taj tip igrača.

Ali opet ponavljam, on ti je možda jedini igrač trenutno kojeg bar možeš probati ubaciti kad je sve u kurcu, možda nešto izvuće na individualnu kvalitetu. Tak smo ga otpisivali lani, isto sto godina nije odigrao poštenu utakmicu, pa op Tovarima na Poljudu, Rijeci, držao nam je čovjek glavu iznad vode kad se drugi sa životom nisu mogli sastati.

Da se on zajebava i drka kurac u obrani i neznam kaj, složio bi se. Ali on te stvari radi pristojno, ove godine je čak malo ojačao u duelu, trudi se, po meni no brainer da je on prijavljen.
  • austrijanac
    12.6k

Ma naravno, ja ne kazem da vasi stavovi nemaju vise smisla, dakako imaju, ja samo idem u skladu naslova s temom.

Ako ga se nebi prijavljivalo, onda sigurno prodaja jer mu rusis cijenu sto ste u pravu.

Ja samo kao otvoreni hejter njegov ne vidim smisao.
  • Crni86
    23.4k
    ovo mi je logican stav, ali koga onda skinuti s liste umjesto hoxhe?

Nekog cemo prema svemu sudeci morat ostaviti ne prijavljenog.
  • Droljo
    30.6k

Ti ga ne voliš zato što je albanac a ti austrijanac. Jasno kao dan. Enter

koga onda skinuti s liste umjesto hoxhe?Crni86

Zagorca
  • crophantom
    6.2k
    Iskreno, ne razumijem ta pravila dovoljno dobro možda, tako da teško da mogu to procijeniti. Neznam ko ide u ovu ili onu kategoriju, nit znam jel brojite ovog Rusa i Smokija. :sweat:
    Tabinasa vi svakako izbacio jer imaš Galešića, a od drugih, ako je Rus registriran Vidovića. Imaš onda Kaču i Rusa, sto je i dalje teska kurcina od rotacije u Europi, ali mislim da protiv jedne fizičke, skandinavske Ekipe, Arber moze biti 10 puta korisniji od Vidovića.

U vezi ce ga pojesti fizikalijama, na krilu ga ocito ne vidimo.

Tak sa moje nepopularno misljenje, prije bi Vidu izbacili nego Arbera, ako moze Rus pa imamo bar 2 veznjaka na klupi (sto je samo po sebi opet za primit se za glavu)
  • pjetlić
    452
    Hoxha je igrac povremenih poreza ili da kazem bljeskova pa to svima ostane urezano u pamcenje.
    Dojma sam da kontinuirano ne daje nista, osobito ofenzivno.
    Za Vidovica bi rekao da ima rijede bljeskove, ali za koji jednoznamenkasti postotak vise doprinosi igri u kontinuitetu.
    Na kraju, rekao bi da i jedan i drugi imaju isti ucinak, mali i da bi ih se trebalo probat utopiti, za neki 5mil iznos pa probati baciti kocku s nekim drugim, ovo sve je blijedo.
  • Dudu
    3.3k
    Kojih 5 milijuna, nama ne valja, pa ce netko dati..

Hoxha sigurno ne vrijedi na trzistu vise od Bakrara
  • vlatkomarkovic
    3.8k
    Volio bi i da Rijeka i Hajduk uđu u konferencijsku ligu. Rijeka zato sto volim gledati Keka u Europi, Hajduk ta lova neće spasiti, a imati 6 utakmica šamaranja po Europi mi se čini zabavno, sada kad već Žalgiris ih nije natukao nemreju se osramotiti kak spada drugačije. A u globali prijeti nam da nam koef ode u bunar, pa da mi moramo startati iz prvog pretkola, a to bas i nije korisno za nas. S druge strane u ovom trenutku nije loše da odmah na jesen napravimo razliku jer smo svi preopterećeni, a Dinamo može to najbolje hendlat, pa da u drugom dijelu sezone možemo sve vise igrača iz druge momčadi povlačiti i isprobavati i uigravati.
  • vjeko1701
    27.6k
    Ja bi jako volio opet gledati Keka u europi. Usput bi i natukli koeficijent da malo redovnije ulaze u KL, al ako ćemo realno, protiv Midtjyllanda su im sa trenutnim kadrom šanse jako male. Ne vidim kako bez poštenog krila a možda i bez Fruka oni drže korak s njima 180 minuta.

Hajduk? Ne znam. Ako dobe Poljake, mislim da imaju barem 35% šanse, protiv Hammarbyja nešto manje. Mogli bi se čak i dotegliti unutra, možda, ako odgiraju dvije ozbiljne utakmice. Dal bi bio kraj svijeta? Ne bi. Vjerojatno bi gubili dosta bodova u HNL-u i bila bi im određena borba da budu unutar top 4 kao Rijeci prošle sezone. Tu sam onak, i ispadanje i prolazak ima svoje prednosti i mane. Kaj bude - bude.
  • Bosskovitz
    21.3k
    imati 6 utakmica šamaranja po Europivlatkomarkovic

Koji god hrvatski klub ušao u KL preko kvalifikacija za KL, neće biti našamaran 6 puta. U tu ligu je teže ući nego ju igrati, protivnik kakvog kao nenositelj dobiješ u playoffu je nominalno jači od većine klubova s kojima možeš kasnije igrati u ligaškoj fazi.

Prošle godine je Rijeka bila 16. od 36. momčadi. Čak ne treba ni imati puno sreće sa ždrijebom, važno je samo da se baš nema neku veliku nesreću - prošle godine se moglo izvući za protivnike kombinaciju Fiorentina, Crystal Palace, Strasbourg, AEK, Rakow i Lausanne, a moglo se i Slovan, Shamrock, Jagielloniju, Lincoln Red Imps, Breidablik i Hamrun.
  • vjeko1701
    27.6k
    Da, al Hajduk na dva kolosijeka, sa jednim terenom za trening i vjerojatno bez Puktaša nije izraženi favorit protiv gotovo bilo koga u ligaškoj fazi, posebno u gostima. Ne vjerujem da bi imali sezonu ko Rijeka prošle godine. Vjerojatno borba za zadnja dva mjesta s kojih ideš dalje.
  • Fatos Beqiraj
    2.9k
    Sta se s Frukom desava, prodaju ga ima 2 godine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention