• Dzoni
    7.3k

Po nekoj odokativnoj procjeni, minimalno 30. Valjda svaki dan ili svaki drugi odluta rasprava u totalno kontra smjeru radi jebene politike. Ako nije jasno od prije, britanski navijači su bili i jesu uzor BBB i ta zastava predstavlja taj navijački pokret, a ne predstavlja ta zastava kraljicu Elizabetu, Tony Blaira i tko zna koga već
  • blueslavonija
    444
    ma koja rasprava odluta di odluta ?? ovo je nepopuplarno mišljenje tema. frende pa znam ja sve to ali svjedno stvari se mijenjaju i valjda postajemo pametniji s vremenom a ne gluplji. odjeb britanki aj bok. mi smo hrvatska, zagrebačka grupa , 21. je stoljeće. valjda čitamo neka štiva pa znamo povijest svog naroda. šuga najveća tzv velika britanija, sjebali nam večeru xy puta.
  • Dzoni
    7.3k
    Ako je 21.stoljeće, onda bi bio red da se makne i od ostalih suludih i zastarjelih razmišljanja koja se često mogu vidjeti posvuda od kojih me boli glava. O svakoj se zemlji može naći masa mrlja iz prošlosti, čak i o našoj Lijepoj našoj tako da mi je to skroz bezveze uopće raspravljati jer se samo može dublje potonuti u raspravu, a realno se iz te rasprave ne mogu izvući nikakavi pametni zaključci.
  • blueslavonija
    444
    nije to suludo razmišljanje. to su činjenice vezano za tu šugu.
    ali u pravu si nećemo širiti raspravu ,,ja ti volim malo zakurit kad mi dosadno :)
  • Paggini
    94.3k

Bilo je već više puta na forumu zašto se stavlja

Željezničar - Dinamo, proljeće 1987Zigi

Kao što kolega @NORTE spominje, ovo je prva (ili među prvima) fotka zastave s Bad Blue Boys na sebi, a s obzirom da je 40. godišnjica grupe, obilježava se kroz slavljenje povijesti i raznim momenata grupe i Dinama.
  • blueslavonija
    444
    za mene ne postoji razlog d aističemo tu zastavu i bok. niti jedan pa ni taj koji kažeš. eto to je moje nepopularno mišljenje ali ja ga ne mijenjam. zato valjda postoji tema ova. btw. dosta godina kod mene i znam povijest naše grupe. hvala na trudu, idemo dalje !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet