• Paggini
    94.5k
    Pa lik je u zagrebu, danas potpisuje hahaahaha
  • austrijanac
    12.6k
    Livi ce nam puno pomoc s prijavom ekipe za playoff.

Ne znam kak tu stoji Šemper, kolko je bio kod nas do 21 godine - TM is undergoing maintainance meni pa nemrem pogledat.
  • Omake
    19.8k
    Šemper je homegrown i klub i nacija, Livi samo nacija.
  • austrijanac
    12.6k
    bio sam uvjeren da je dosao sa 18-19 pa osto tad na posudbi, a on tek 2015 dosao.

Tnx, zanimljivo…
  • Fan
    2.5k
    Ne možemo očekivati da, ako Livi propadne, Šemper ili bilo tko drugi dođe dan, dva prije najbitnije tekme sezone i odmah bude ukomponiran u ekipu jer će takav biti gori od Filipovića.
    Nadam se da naši imaju krajnji rok za Livija (11.8. je tjedan dana prije tekme) i da su već počeli pregovarati sa B opcijom jer ovo više nema smisla.
  • Ivanmtk
    1.9k
    Cijelu prošlu polusezonu se govori da se ne smijemo dovest u situaciju da do osmog mjeseca nemamo riješeno pitanje vratara i da se neće dozvolit Turcima da nas zavlače oko Livakovića i dogodi se da u osmom mjesecu nemamo riješeno pitanje vratara i da nas Turci zavlače sa Livakovićem. ❤️
  • Noel
    23.1k

Lako za to, već drugu sezonu pokušavamo rasteretit Mišića i dovest mu zamjenu, a ovaj svaku tekmu igra do iznemoglosti..
  • Kujtim Shalla
    10.8k
    Svi rigamp vatru na Turke koji imaju važeći ugovor sa Livakovićem, uredno ga plaćaju. Ako nekog želiš platiš ,isto kao što smo se mi sprdali za lazijovu ponudu ili ponude za Domingueza. Plati ili idi na druge opcije. Livi ni je jako tih , neutralan. Niti jednom nije izašao i rekao šta želi , osim što Turci zavlače ,možda i Livi čeka i gleda si najbolju opciju . Svak se Bori za sebe ,pa tako i naš klub bi trebao isto . Nadam se da to i rade i imaju plan B koji se dogovara . Ako se cilja liga prvaka mi smo sa livijem 50 posto jači . Realno ako se ništa ne desi , ispadnemo u europsku ligu meni je i Fila dobar , onda nam Livi ni ne treba nego tražit jeftinije rješenje . Kad ovo kažem , meni je Livi uvijek prvi prioritet, ali treba imati neki deadline . Jako puno love je u igri , ne treba se zajebavati i kockati
  • Netkos
    196
    Nije to isto, Turci se žele riješiti Livija, ne računaju uopće na njega, neće ga ni registrirati ali moraju mu davati plaću.
  • Ivanmtk
    1.9k
    ne rigam na Turke.
    Plati ili idi na druge opcijeKujtim Shalla

Nego na naše zbog ovoga. Već se trebalo ić na druge opcije.
  • emilperska
    17.8k
    Iskreno 22 igraca je dosta za Europu + par juniora da popune (nekad klupu). One izvan tih 22 kao Torrente, Mudrazija, Nsoki, Zagorac, Tabinas, Stojaković koristiš u HNLu rotacijski jer za to i jesu trenutno.

Nemrem si zamislit scenarij da Tabinas u Europi išta participira. S druge strane, protiv Gorice on će biti solidan dio kadra.

Klupu za ta 3 mjesta u EL/LP cemo popuniti s Mikićem, Šuntom i Zebićem s B liste.
  • Kujtim Shalla
    10.8k
    ma ja sam rigao do sad, uvijek Turci . Došao im je gazda,legendarni predsjednik, sa lovom. Stavom , nema zajebancije . Mukte Livija nećemo dobiti ,nema šanse
  • Paggini
    94.5k

Dobar rezon, ali meni bi Nsoki bio u kadru svakako za Europu, ako zbog ičega jer ne znamo kakav će biti kod nas, za ove sve ostale više manje znamo.

Mislim da će mali jako dobro sjesti u ekipu, a i opet, mislim i da on očekuje da će igrati Europu. Tu ne mislim da bi mi kao klub se trebali savijati igračima ala Varela, ali izbaciti ga iz konkurencije za Europu u startu mislim da nije ok ni prema njemu koji je forsirao transfer ovdje. Opet, ne mislim da mali MORA igrati, ali jebiga stavi ga na popis, pa ako ne bude dobar još uvijek, neka bude na klupi, ali u startu ga micati je krivo.
  • ElDorado
    12.9k
    Hrvatski 27-godišnji nogometni vratar Dinko Horkaš želi napustiti španjolskog drugoligaša Las Palmas, gdje se istaknuo prošle sezone, no ostat će u klubu ako zainteresirani kupac ne plati barem pet milijuna eura, izjavio je u četvrtak predsjednik kluba Miguel Angel Ramirez.
  • rakurs
    3.2k
    Pa mislim da naši ni ne misle da će ga se dobiti za mukte. Novinari pišu da smo spremni ponuditi 3-4 milje, Boban je na članskom danu rekao da se dovode besplatni igrači da se sačuva lova za Livija. Plus k tome, nigdje još niti jednom nije izašlo koliko ovi zapravo traže za njega.

Meni se čini da smo mi Turcima zadnji prioritet, a da se naši boje forsirat išta da im se ne bi zamjerili, jel. Razumijem sve koji pišu da je vrijeme za prelazak na plan B, ali ja sam uvjeren da bi naši to i napravili da ne postoje naznake da će se sve razriješiti pozitivno. Pa makar i nakon playoffa, jbga, što god mi mislili o tome .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.