• Crni86
    23.4k
    mislim da ih se nitko ne plasi vec svatko navija za svoj “najgori” scenarij za njih.
  • NitkoBitan
    37.9k
    ajmo jos jedni vanzemljaci :fire:
  • vjeko1701
    27.6k
    Za preokret više nisu ni vanzemaljci dosta nego bi se usred travnjaka trebala pojaviti multidimenzionalna bića koja izgledaju ko sisate plavuše i žele podučiti ljudski rod ljubavi i užitku.
  • Mr Anderson
    21.3k
    ne znam jesi gledao tovare. Ali do 1:3 nije to bas bilo tako uvjerljivoCrni86

Ma je, nemam pametnijeg posla na godišnjem nego njih gledat. Svejedno, 5 komada u gostima treba zabiti, ovi su tu negdje s našim Žalgirisom.
  • Filip 91
    2.5k
    Golcina Jankovica.
  • Thor
    3.4k
    ...fantasticni hajdug natrpao mrezu do vrha...samo je formalnost...itd,itd,...naslovi :roll: :lol:
  • Mali Zeus
    21.9k
    Šegu u repstacju!
  • Jurki
    27.2k
    Jednostavno su za nas nebitniInfinity

Naravno da su nebitni i nebitno je dal igraju konf ligu ili ne. Ali niti jedan klub mi ne priredi toliko zadovoljstva kad izgubi ko oni.
    Jedino vece zadovoljstvo mi mogu jos priustiti time da bankrotiraju.
    Al doslovno ključ u bravu i puške v kuruzu.
    Nazalost taj film vrlo vjerojatno nem gledal, al jbg trude se polako..
  • Nolifer
    15.7k
    repstacjuMali Zeus

Dobro je, nema ga više. Opet je reprezentacija.
  • crophantom
    6.2k
    Pavić mi je svakom tekmom sve zanimljiviji. Do kad nam vrijedi ona klauzula da ga mozemo otkupiti?
  • Mali Zeus
    21.9k
    Dobro je, nema ga više. Opet je reprezentacija.Nolifer

repstacija će uvijek biti repstacja.
  • Nolifer
    15.7k
    repstacija će uvijek biti repstacja.Mali Zeus

Neće nikadaaa
  • rakurs
    3.2k
    Mislim da do zimskog roka 2028. Tako se pisalo barem, da Dinamo ima pravo reotkupa dvije godine.
  • Thor
    3.4k
    Realno taj zalgiris je ekipa koju bi nasa B momcad poslala po sibice i burek tak da to je njihov doseg. Imali su srecu sa zdrijebom. Nek igraju tu ligu...kak oni sami vele,nebitnu ligu i ligu za debile,pa nek se trose. Bas kao i rijeka. A usput ce dizat malo te koeficjente.
    Brinem da bu dost odgoda i pomaka termina hnl...doduse ajmo pricekat jos...
  • Nolifer
    15.7k

A zamisli da ih preokrenu tamo dole, izbore neki penal, crveni i eno, ovima voda u ušima...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.