• Hnlovac
    7.4k
    Jel pola zone kolektivno zaboravilo da je Litva (kao i ostatak Baltika) dno europskog nogometa?

Klubovi 0, reprezentacije 0.
  • Ljubo
    1.5k
    Ovi Litvanski klubovi su tako loši da bi i Crnogorski imali šanse protiv njih.
  • NoSkillan
    396
    ovaj komentator kao da ja komentiram utakmicu
  • Mr Anderson
    21.3k
    Sad nakon ovog ni naša pobjeda u utorak ne djeluje kao neko postignuće. Samo me zanima kakvi su ti Gruzijci kojima su ovi dali 7 komada.
  • DiddyGuela
    6.4k
    Kako su ovi nabili Tbilsiju 7 komada... jebo me pas ako razumijem. Bas su teski odron od ekipa oba Žalgrrrlsa.
  • periklo
    401
    Igrali su s OFK Petrovcem u prvom kolu kvalifikacije i dobili ih 3:1 / 2:1 :grin:
  • rakurs
    3.2k
    Bivši igrači tovara jednostavno ne mogu, a da im ne zabiju golčine :lol:
  • Blueshadow86
    5.4k
    Koji su ovo amateri. Pa ajdučija ne može našim drugoligašima dati 5 komada, a ovima daju.
  • Thor
    3.4k
    Jebote isti gol na isti nacin s istog mesta...nevjerojatno :lol:
  • Crni86
    23.4k
    ne znam jesi gledao tovare. Ali do 1:3 nije to bas bilo tako uvjerljivo

Nasa igra protiv kaunasa je 4 koplja iznad ove njihove izvedbe protiv zalgirisa. Zalgiris je tu itekako igrao i imao prilike.
  • Nolifer
    15.7k
    Sad kad vidim naslov: Tzv. splitski Bayern pregazio Žalgiris

:rofl:
  • NoSkillan
    396
    rijeka ilves po dresovima kao da gledam rijeka istra
  • Infinity
    21.3k
    Svake godine ista prica s tovarima. Jedni zele da udju u grupu kako bi mi lakse osvojili titulu, a drugi se plase par milijuna od UEFA nagrada. Realnost je da nama nije bitno ni jedno, a ni drugo.

Mi imamo 18 titula u 20 godina, a i te 2 nam je uzela Rijeka, pa nam tovarsko igranje jednom ili dvaput kroz tjedan ne znaci bas nista.

Isto tako s druge strane imamo 18 nastupa u grupnoj fazi euronatjecanja u posljednjih 20 godina, pa nas sigurno nece ugroziti klub kojem bi nastup u grupi bio drugi u 20 godina. Bili bi debili da nas nakon 20 godina redovnog igranja Europe ugrozi klub koji samo slucajno igra nesto ozbiljno u Europi.

Nit ce Hajduk nesto napredovati u odnosu na nas ako budu igralo Europu, nit ce se raspasti bez para. Nece propasti ni ako zbog igranja Europe budu peti, nit ih se trebamo plasiti ako budu igrali samo domace prvenstvo. Jednostavno su za nas nebitni.
  • Paggini
    94.4k
    Prolazi Zalgiris na poljudu, bez straha.

0:1 u 12. minuti, 0:2 u 43. minuti, 0:3 u 79. minuti, pa u produžecima 1:3 u 97. za tovare, nemila bunkerčina i 1:4 u 117., nakon čega Šotiček se spotiče preko lopte pred golom u 119. minuti i ispadaju na penale

Ajmo dalje
  • Dzoni
    7.3k
    Ako ništa, hvala za +0.250. Sad još Rijeka za savršen tjedan što se tiče koef.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.