• Fan
    2.9k

Mogu se složit s tobom, al ja za neku referencu koristim prošlogodišnje stanje.
    Možemo samo nagađat kako ćemo izgledat, a puno toga ovisi i u samom ždrijebu (ako uopće uđemo u LP dakako).
    Ako ćemo gledat taj LP, obrana (sa Livijem) je definitivno jača sad, vezni red je ipak bio jači zbog Sučića (ako uzmemo da su Baturina i Stojko tu negdje u danom trenutku), ali naprijed smo i tada i sada prilično prosječni (osim Belje jasno) i ta krila su nam uglavnom bila beskorisna. Mi smo sad "jači" za Oršu i Danija, al prvog ne smatram prvim krilom, a drugi je zalog za budućnost i ne vidim kako bi mogao radit razliku ovu godinu pa eto...
    Ugl, logično je da je jača kvaliteta ekipe konkurentnija u Europi, ali puno je do toga kako će Kova sve to posložit (i može li on to uopće).
    EDIT: i kolega tp je dobro apostrofirao, u Europi smo uglavnom igrali bez pravih krila. Pa eto, s ozbirom na današnja krila, možda nije loše ni ponoviti tako nešto, a usput i uništiti mit o tome da MORAMO igrat 4-3-3.
  • tp1997
    3.5k
    A ne znam baš, kad se usporedi ova ekipa i ona otprije par sezona kad smo nesrećom ostali bez iduće faze, rekao bih da ova ekipa, s Livakovićem je po imenima jača na skoro svakoj poziciji. — Paggini

Krila su nam izrazito tanka. Nisu ni tad bila bajna, potencijalno tu negdje kao sada, ali tada smo u praktički svim utakmicama u kojima smo osvojili bodove (izuzev Slovana gdje su startali na krilima Pjaca i Špikić) igrali bez klasičnih krila tako da ta slabost nije dolazila do izražaja.

Ako sad mislimo igrati u sustavu s dva visoka krila, onda smo za LP tu jako tanki.
  • Paggini
    100k
    Ugl, logično je da je jača kvaliteta ekipe konkurentnija u Europi, ali puno je do toga kako će Kova sve to posložit (i može li on to uopće). — Fan

Pa kažem, mislim da ova ekipa može ostvariti dobar rezultat u LP, da se trenerski to posloži kako spada, to mi je poanta jer LP prije dvije godine je bio trenerski masterclass Bjelice, pa na kraju i Cannavara protiv Milana. Isto kao što mislim da je u EL prošle godine problem loših utakmica bio primarno zbog trenerskih postavki, a manje zbog kvalitete same ekipe. A ove godine vjerujem da su kao ekipa u puno boljem stanju nego prije godinu dana, s tim da su Nsoki, Dani, Kravcov nepoznanice koje mogu biti TAJ faktor.

Ako sad mislimo igrati u sustavu s dva visoka krila, onda smo za LP tu jako tanki. — tp1997

A gledaj, da, možda, ali ne mislim da je stanje TOLIKO katastrofično ili da smo automatski nekompetitivni. I Orša i Hoxha su s lijeve strane jako dobri u igranju u dva smjera - pokrivanje obrane i suradnja u napadu. Isto, još i više, mislim za Lisicu kojeg vidim kao poprilično moderno krilo, a ne znamo kako će Dani reagirati pa ga neću ni računati.

Nije neka suluda kvaliteta, da, ali s obzirom na financijske nemogućnosti u ovom trenutku, mislim da svejedno ta krila neće biti propast ili propuh
  • Jos-Optimus
    13.7k
    Imamo krila koju mogu igrati u obadva smjera, a dvojica na lijevoj strani mogu rješavati utakmice u Europi, dokazano.
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    Molcan bi moga vrlo brzo uskociti na krilo, izgleda jako zanimljivo
  • emilperska
    18.9k
    Cudi me ovo za Nsokija pa on je nekog statusa kak su bili Sergi i Perez kad su dosli. — ElDorado

Perez osim što je debitirao za Bayern (to ajmo reć ima i Nsoki za PSG) je odradio seniorsku sezonu za Austriu Beč gdje je bio većinom starter prije dolaska nama.

Dominguez je skupio 6 nastupa za prvu ekipu Barce i redovno je trenirao s njima.

Nsoki ima 2 ulaska s klupe za PSG i u juniorskoj LP nije bio starter (iako je formalno kapetan). Ima mi smisla da prvo ide s B ekipom da vidi gdje je i što je u odnosu na Horvata npr. pa da ga u rujnu uključe u prvu ekipu kroz kup ili neku prvenstvenu utakmicu. Suludo je očekivati da je on momentalno bolji od Hoxhe/Oršića lijevo ili ako ga koristimo kao osmicu umjesto Kače npr.

To je transfer igrača koji će ako sve bude ok, sezonu ili 2 iza dati neki puni obol prvoj ekipi.
  • badjibadara
    10.8k
    Ne znam, jesam prespavao ili je neka arapska dinastija koja leži na nafti postala lavni sponzor kluba ili možda vlasnik. — Mr Anderson

Uletio Al Bobani sazad dok nitno nije gledao.
  • vjeko1701
    30.2k
    Kolko sam skužio, on dolazi na posudbu tako da tu ni nemamo kaj puno za izgubiti. Ima seniorskog iskustva, kroz drugu ligu će se vidjeti koliko valja i ako zadovolji, jeftin otkup.
  • Ljubo
    1.9k
    priznao bi ti da si bio upravu, ali posto je T.N. napisao članak budem to uzeo sa puno rezerve. Ako stvarno bude bio u drugoj ekipi budem ti priznao da si bio u pravu. Al polako, budemo vidjeli…
  • rokikaciga
    18.7k
    P to su samo prepisano komentari sa Zone :lol:
  • Droljo
    32.3k
    anderson costa — NKDZ86

Za razliku od nekih drugih 'napadača' costa je i zabio nekoliko golova.
  • penetrisac
    504
    Ne vjerujem da će bit dio B ekipe , ipak je to najbolji izdanak PSG-ove akademije i kapetan uz to , njegov cilj su seniorske minute i po to dolazi u Dinamo.Vjerujem da mu je tako i predstavljen projekt.Očekujem brzi start u HNL-u.
  • Fan
    2.9k
    Nema mi nikakvog smisla da sad, kad nemamo love, ponudimo 700k za igrača koji bi igrao za B ekipu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.