• The Undertaker
    10k
    Nije problem ponuda već njena dostupnost. To se mora hitno popraviti, pogotovo piće i pogotovo dok su ovakve vrućine. Ljudi u klubu moraju to riješiti što prije. Za ostalo se može strpiti ako je baš problem sa ljudima samo što se gubi novac.
    U ponudi treba biti sve na čemu klub zaradi. Za ostalo imate ponudu izvan stadiona.
    Edit: Posljedično, ja uopće ne planiram piti i jesti na stadionu jer mi se ne stoji u redu. Zato profitiraju okolni kafići.
  • Papastrumf
    23.8k
    editirao sam da ti pojasnim. “dubai sladoled od pickinog soka” ti nije trebalo.Filip B

Jebemu misa, stilska figura, nije to bahatost.

Možda ne na cifru koju sam bubnuo, ali može sigurno više od ovoga što si napisao a to je onda bliže onome što sam ja bubnuo. I smanjuje rupu u proračunu.T90d

Kazem ti, na ovaj broj posjetitelja to bi znacilo da moras podici 3 do 4 puta potrosnju po gledatelju. Nema te ponude koja to moze ostvariti, posebno ako uzmes u obzir da piva ima udio od skoro 50% u ukupnoj prodaji.
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Jednom sam na stadionu pojeo burger i vise ga ne bi uzeo.. Ove godine na finalu KL u Leipzigu su stavili alkoholnu pivu samo na stadionu, dakle standovi i tocionici oko stadiona samo bezalkoholno. Usli smo sat i po ranije i ponuda je bila stvarno siroka burgeri, pizze, tijestenina - pederica. Burger zvuci dobro dok ne skuzis da je napravljen ranije da se ono u njemu samo pari, okus podgrijanosti.. Jestivo, ali ne bi preporucio.
    Pizze su se izdavale u onim kartonskim kutijama i to mi nije za stadion. Maksimalno sta bi na stadion uveo su one pekarske pizze sto je preklopis i pojedes kao sendvic.
    Meni je bezveze i ona kobasica s kruhom na papirnatom tanjuru..
    Bilo kakva gastronomska ponuda na stadionu mora ic brzo i bit za jest s nogu, a nekakve pecenjare to nisu.
    Brzina usluge vjerojatno moze bit i bolja, na vecini stadiona di piva ide brze je i infrastruktura bolja, jbg..
  • T90d
    3.2k
    Kazem ti, na ovaj broj posjetitelja to bi znacilo da moras podici 3 do 4 puta potrosnju po gledatelju. Nema te ponude koja to moze ostvariti, posebno ako uzmes u obzir da piva ima udio od skoro 50% u ukupnoj prodaji.Papastrumf

Tema se razvila, sad bi netko trebao u klubu razmisliti glavom zašto je to tako. U normalnim firmama bi tražili uzrok zašto je slaba prodaja hot doga, zašto se ne proda 10% pive više. Koliko je ljudi probalo nešto pojesti pa je to bilo loše, koliko puta je netko htio nešto uzeti pa nije bilo više. A problemi se samo ponavljaju.
    Ovaj put je tema PK, jučer je tema bila Web Shop (koliko ljudi je odustalo od kupnje online radi silnih problema?), prekjučer manjak robe u fan shopovima, itd. Sve stvari na kojima klub gubi novce, a mogu se spriječiti ili ispraviti na vrijeme.

Srećom u Dinamu ne moraju toliko duboko kopati, kad mogu (bubam) 90% problema što se tiče prodaje i konzumacije ovdje na forumu pronaći, bilo pitanje shopova, PK, aplikacije, Dinamo+, programa vjernosti. Sami smo kao narod lijeni, pogotovo pisati mailove ili službene prigovore na nešto, pa se sve čini da je uredu jer nema toliko pritužbi. A klub ima luksuz da ovdje može većinu problema vidjeti i poraditi na njima.
  • Filip B
    459
    Ti baratas brojkama jer imas pristup, ja “napamet” govorim.
    Svejedno, ovako kak ih prenosis, meni to malo zvuci kao samoispunjujuce prorocanstvo. Smanjili smo ponudu jer ionako ljudi najvise trose na pivu na stadionu -> jer su naviknuti na stadionu uzimat samo pivu koja je obilata u ponudi. Jest ce prije i/ili poslije kak je skoro uvijek bilo na Maksimiru.. Navike potrosaca se prokleto tesko mijenjaju.

Kako sam rekao u drugom postu svakako je ovih 6-7 mjeseci do Kranjce to relativno svejedno, Na Kranjci se nadam prosirenoj ponudi gastronomskoj jer ce uvjeti biti bolji (bar se nadam). A na Maksimiru tek, restorani, barovi, padded seat ponuda, navijacki barovi, muzej… To je smjer po meni. Ne naustrb navijackoj/ultras tradiciji, nego kao dodatak.
  • FelceAzzurro
    1.7k
    Jedini problem na stadionu je što nema direktan pivovod iz Ilice 224 kad ne može već iz Huzjanove 36.
  • blueslavonija
    445
    piivovod je jedna od najbolji riječi koje sam čuo zadnjih 10-20 godina....svaka ti dala kolega
  • tom
    432
    Onda se fino kralo prije ako je ovo bio najveći prihod PK ikad, bez fan zone prije utakmice i s ne rasprodanim stadionom. Doduse na Thunu nije radio popust za godišnje ali ne moze to previše utjecati.

Mene zanima na čemu se temelji procjena da se na PK ne mogu dici prihodi vise od 10-15 posto uz bolju ponudu hrane ali i cuge. Izbačen je staropramen pa je sad jedina opcija tocena koja znamo kakva je, nema radlera (ljeti bi i to vjerojatno netko pio), pa ta situacija s gemištima. Kako znamo da se ne bi uprihodilo duplo vise na hrani da se nude samo neki hotdogovi slični onima na ini, bez dubai sladoleda prelivenog pickinim sokom a kamoli da se prije i poslije utakmice kod stadiona ponudi nekakav streetfood koji bi privukao i nekoga tko bi pojeo nesto malo bolje od kobase u najbazicnijem pecivu od jučer?

Ali i da se mogu dici prihodi za samo 15-ak posto (na usporediv broj ljudi na Maksimiru) nekim umjerenim poboljšanjem ponude na Kranjci gdje bi trebali biti i nesto bolji uvjeti, ne znam zašto to klubu ne bi bilo u interesu.
  • blueslavonija
    445
    vodovodi imaju cca 50% gubitka ......povlačim paralelu :rofl:
  • Mali Zeus
    21.9k
    Osobno bih rado probao dubai sladoled od pičkinog soka.
  • rioda
    17.7k
    Sam mislim da ovo nije razina masovke te razine da ukineš cashemilperska

Kad pročitaš komentare poslije tvog, izgleda da je postojao jako dobar razlog za ukidanje keša :sweat:
  • emilperska
    17.7k
    Onda se fino kralo prije ako je ovo bio najveći prihod PK ikad, bez fan zone prije utakmice i s ne rasprodanim stadionom. Doduse na Thunu nije radio popust za godišnje ali ne moze to previše utjecati.tom

Baš sam probao izračunat kako se došlo do ovog s obzirom da se na cugu čekalo abnormalno i pola tribine je odustajalo, a stadion nije bio pun. Nema ni inflacija previše utjecaja.

Očito je krađa bila epska.

Ali ako je taj provider prije bio "lopov", a ovaj novi je "pošten", to mu opet ne daje za pravo da je nemoguće kroz 20 minuta doći do TEKUĆINE na stadionu.

Ali neda mi se više o tom. Mislim da oni koji su trebali su shvatili poantu, s obje strane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.