• scooniepenn
    7.2k

Sad je ionako gotovo, i necemo nikad znati. Ako uistinu potpisu Kravtsov i Nsoki onda je Livi ta posljednja kockica u slagalici. Sumnjam da cemo gomilati dalje igrace, a realno nema ni potrebe. Nadam se da ce se Rodriguez pokazati upgradeom na Lisicu i Topica te da ce Kravtsov biti odlicna alternativa za Miska, a po potrebi i partner za jace europske utakmice, gdje ce nam defanziva biti pocetak i kraj uspjeha.
  • tp1997
    2.9k
    a realno nema ni potrebescooniepenn

Na krilima itekako ima, pogotovo na desnom krilu. Lisica i Topić su HNL krila.

Za ostale pozicije se slažem, pogotovo za vezni red za kojeg mislim da će s Rusom i oživjelim Kačavendom biti sasvim dobro popunjen
  • Kujtim Shalla
    10.7k
    upravo tako ,a osim toga odlasci također nisu završena priča . Ako dođe zadovoljavajuća ponuda ,ima još cijeli ovaj mjesec za dovesti kvalitetno pojačanje . Ja iskreno mislim da mi najveće pojačanje još nismo doveli ,i da kao što kažeš sad kad je osigurana minimum europska liga onda je tu veliki plus a možda i osnova za dovesti kapitalca . Uglavnom najkasnije za mjesec budemo svi pametniji
  • Zagi
    18.6k
    Ako je i bilo plana A,B ili C za osmicu, mislim da smo se vidjevši Kačine odlične igre, brzo ohladili od tih ideja.
  • emilperska
    17.7k
    Ovaj kadar je 1 golmana i 1 backup šesticu udaljen od tog da bude stvarno ozbiljan kadar na razini EL recimo da ide na 13+ bodova.
  • Masto
    2k
    ma samo da nam krila odčepi , u obranu nemam sumnje pa i ako bude prodaje, kad su svi pravi dobro je to
  • Chempers
    1.4k

Mislio sam prekasno u smislu prilagodbe i instantnog učinka, dok Livakovic može već sutra uskočiti i biti prevaga.
  • vlatkomarkovic
    3.8k

Ne znam bas da li bi to bilo dovoljno bilo igrali EL, a kamoli LP. Dani je rekovalescent koji će se dizati kroz sezonu u drugoj momčadi, tako da još jedno krilo ne bi bilo loše, drugačijeg profila od postojećih. Veza treba još jednog igrača, jer i s Rusom opet će u tandemu morati igrati ili Miha ili Miske, a ne daj Boze ozlijede itijednog od njih dvojice. Kaca i Vidović mogu to, ali su ofanzivnije opcije. Ne znam po meni bar ta dva igrača i naravno zamjena u slučaju prodaje na bilokojoj poziciji van jednog stopera.
  • Ljubo
    1.5k
    Gdje bi mi onda sa svim veznjacima ako bi doveli još dvojicu na Misketovu poziciju, i kada bi onda oni igrali i koliko? Ne vidim poantu gdje imamo 7 ili 8 veznjaka. Ne treba nam toliko, Rus i Smoki su dovoljno.
  • hardek
    11.7k
    Mi nemamo mjesta za registrirat ni igrače koje trenutno imamo u kadru, kamo li dovoditi nove.
  • badjibadara
    10.4k
    Mislite da Nsoki odmah upada u krug prve ekipe, ili će odraditi polusezonu u cvajti zbog adaptacije?
  • Ludovic IX
    12.4k
    Ja stvarno ne kuzim, koliko vi mislite da mi imamo za pojačanja? Nemamo ništa osim onog sto dajemo za livija. Postrosilo se nešto na prevljaka i stojakovica, neznam točno koliko za dania ali se vjerojatno nešto dali i za potpise radeljica, mozda orse i vjerojatno ova dvojica koja dolaze ovaj tjedan.

Imamo 21 mjesto na listi za Europu i jedino ako netko uleti 31.8. u 23:59 kao bennacer će uletiti nq listu i bilo bi smisla izbaciti nekoga tko je igrao ove tri tekme
  • CastAway1986
    6.1k
    mislim da ce se na pocetku rotirati između prve i druge momcadi..
  • penetrisac
    450
    Nsoki samo prva ekipa , momak je bio u krugu prve momčadi PSG , Luis Enrique ga je držao za najboljeg talenta iz akademije , ne vidim ga u Dinamu B
  • vlatkomarkovic
    3.8k
    SmokiLjubo

On je za B momčad u početku i to je jasno komunicirano

Mi nemamo mjesta za registrirat ni igrače koje trenutno imamo u kadru, kamo li dovoditi nove.hardek

25 igrača se mogu prijaviti

Kako? Pa postoje B liste s razlogom.

Znaci:

Livi, Filipovic, Zagi

Valincic, Tabinas, Galesic, Radeljic, McKenna, Sergi ili Torrente, ako Sergi bude prodan, Goda i MPV

Mišić, Zajc, Rus, Kaca, Stojke, Vidović

Orsa, Topic, Hoxha, Lisica

Prevljak, Beljo

Taman dva mjesta….

Valincic, Topic, Goda i Livi, ako se ne varam imaju Club Grow status. Ako nema makneš jednog golmana ioanko je sada uvedeno pravilo da možeš samo dva i kasnije, ako su oba ozlijeđena zamjeniti. Znaci imaš mjesta točno za dva. Stojakovića ne vjerujem da ćemo staviti na listu prije zime isto kao i Danija, Nsoki je druga momčad dok se ne dokaze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.