• jp23
    4.5k
    mislim ona slika što je u shit of the day temi od sportnet portala gdje su prenijeli izjavu nekog igrača koji je gostovao na Maksimiru, popratno sa najgorom mogućom slikok s tribine
  • rioda
    17.7k
    Ovo su se baš žestoko potrudili naći sliku na Pixsellu ili gdje već :lol:
  • Ritam Ulice
    3.3k
    ogavni su srbi s juga
  • Filip 91
    2.5k
    Prikladno bi bilo da preimenuju stranicu u 'Tovarnet.rs'
  • Plava balada
    305
    Screenshot-20260804-183043-Facebook(1).jpg

Grupe na fejsu su jedna velika rubrika shit of the day. Neću ubuduće dijeliti ali ovo me baš nasmijalo, čime ljudi razbijaju glavu dve vure prije tekme.
  • Filip85
    1.5k
    Jel mozes malo povecati, kad kliknem slika je i dalje mala ?
  • Plava balada
    305

Jooj vidim sad..a kad je s mobitela, bolje se na laptopu snalazim za ove stvari.
  • vjeko1701
    27.5k
    Popravljeno
  • Navijač Dinama
    12.8k
    ovaj debil Klem općenito piše na pun k...stranica komentare.
    Pravi i klasični primjer zatupljenog 50+ godišnjeg sektaša i ovih modernih sektašija što su do vladavine Glave bili se smatrali da su bogomdani navijači Dinama, a sad ih dinamo ili ne zanima ili ih malo zanima, al to vrijeme onda koriste za širenje defekta, nemira, iskrivljivanju priči, konstantnoj trovačini i slično. Sljedbenici Maria Zorke, Balkan Dede i ostale žgadije.

Nažalost fejs ih je baš prepun.
  • Lukaku13
    29
    Jel mi se cini ili se vratio stari spiker????
  • crophantom
    6.1k
    Pa dobro koji je kurac s ovom novom firmom koja radi plavi korner. Na jebenih +35 ti nestane gemišta do poluvremena, iz tekme u tekmu sve gore.

Nadam se da je netko u klubu toga svjestan
  • Dinaminjo
    2.3k

50 min prije tekme nemres kupit debrecinku jer se jos kuha i bude za 30 min
  • crophantom
    6.1k
    ma, fakat ne želim njurgat na ovu lijepu večer, ali činjenica je da se usluga spustila 3 razine niže između 2 sezone i ja fakat neznam jel to netko vidi.

Jebote nestalo im gemišta, mineralne, za pojest ionak više ništa nemaš skoro, a ponovit cu, ekipa kaj radi tam, da se prekrižiš samo.

Ne kuzim da se tolko trudimo oko članstva, posjete, svega i onda ove dofuraš da ti rade ovu sprdnju na stadionu.
    U pičku vidio sam bolje organizirane uslužne šankove na lokalnim zabavama po nekim vukojebinama, a i ponuda je bila bolja.
    Nemremo utjecati na stadion, vrucinu, kišu, protivnike, godišnje, al na ovo bogami moramo.

Evo, sad neću više srat (do iduće tekme)
  • Dr Hofmann
    6k
    Ta divna maksimirska noć...Tek sad se vidi koliko je bitno bilo proći onaj jebeni Thun i koliko je to bio težak ždrijeb. Ne znam uopće što bih rekao, imam osjećaj ko da smo igrali protiv neke osrednje HNL ekipe, ali ustvari Dinamo ih čini osrednjim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.