• crophantom
    6.1k
    Srečen rojsni dan fant!
    Nisam ni znao da djelim rođendan s ovakvom ikonom.
  • Jurki
    27.2k
    sretan rođendan tebi i Zajcu. :party:
  • NVKOD
    13.4k
    Ne znam jeste uhvatili Zajca nakon gola Valinčića, lik proslavio kao da je finale LP-a! Ne možeš ga ne voljeti!

Zajc-slavlje.gif
  • skener
    9k
    A tek kad je poludio u zadnjoj minuti nakon VAR provjere kada je mislio da je dosudio penal za Thun

2773046.jpg
  • CerealKiller
    647
    Baš sam to mislio komentirati. Vidi se da mu je stvarno stalo do ekipe. Primjetio sam to i prošle sezone da je većinom on najviše slavio golove
  • Dinaminjo
    2.3k
    Lik je cini se emotivac i voda.

Ima to i svoje nalicje, pocetak utakmice, Vidovic nije uspio spustiti idealno, Zajcu bjezi preko gola, on poludi na Gabija..
    Kad bi tu strast usmjerio da pozitivu u 99% jos bi bolje bilo
  • purger39
    176
    Sad jedno pitanjce....

Miha ima dva žuta, jel se brišu kartoni u playoffu ili? Ako se ne brišu onda u idućoj tekmi ne bi bilo loše da dobije žuti i preskoči uzvrat...

Da me se krivo ne shvati, ne radim ražanj unaprijed već se vodim logikom da igramo doma protiv lošijeg i slabijeg protivnika, da ne možemo odigrati opet lošu partiju kao jučer i da bi trebali osigurati prolazak u playoff već u prvoj utakmici...
  • striko
    3.6k
    Sinoć je naletio na raspoloženog golmana. Malo je falilo da opet postane junak.
  • Sajla
    22.7k
    ako sam dobro skužio pravilo, Zajc ne smije dobiti žuti u sljedeće dvije utakmice i onda u play off ulazi bez kartona. kad bi dobio žuti u drugoj utakmici sljedeće runde kvalifikacija, to bi mu bio treći i preskočio bi prvu utakmicu play offa.
  • purger39
    176

Onda bi logika bila da dobije žuti u prvoj tekmi pa preskoči uzvrat i čist ulazi u playoff bez obzira na sve, da mu se slučajno ne zalomi neki glupi karton u uzvratu...
  • Sajla
    22.7k
    nek oni igra punom snagom u prvoj utakmici i mi nakantamo protivnika, tko god on bio, pa ako dobije žuti - jbg. a ako ga ne dobije, može preskočiti uzvrat i bez trećeg žutog. mislim da nema nikakvog razloga za namjerno čišćenje kartona.
  • Droljo
    30.5k
    nema nikakvog razloga za namjerno čišćenje kartona.Sajla

Baš to. Nek on odsjedi uzvrat na klupi. Bolje nego na tribini.
  • Ivdzo11
    10.7k
    Mozda bi se moglo razmisliti o ciscenju s kartonima za Viking...

Mozemo uzvrat odraditi i bez njega
  • Ljubo
    1.5k
    Patentirao udarac u drugi kut
  • prefontaine
    10.4k
    Spor za Europu, ne valja, dobar protiv HNL buranije... A Miha nas nosi, i nosi, i nosi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.