• crophantom
    5.9k
    Srečen rojsni dan fant!
    Nisam ni znao da djelim rođendan s ovakvom ikonom.
  • Jurki
    27k
    sretan rođendan tebi i Zajcu. :party:
  • NVKOD
    13.3k
    Ne znam jeste uhvatili Zajca nakon gola Valinčića, lik proslavio kao da je finale LP-a! Ne možeš ga ne voljeti!

Zajc-slavlje.gif
  • skener
    9k
    A tek kad je poludio u zadnjoj minuti nakon VAR provjere kada je mislio da je dosudio penal za Thun

2773046.jpg
  • CerealKiller
    604
    Baš sam to mislio komentirati. Vidi se da mu je stvarno stalo do ekipe. Primjetio sam to i prošle sezone da je većinom on najviše slavio golove
  • Dinaminjo
    2.3k
    Lik je cini se emotivac i voda.

Ima to i svoje nalicje, pocetak utakmice, Vidovic nije uspio spustiti idealno, Zajcu bjezi preko gola, on poludi na Gabija..
    Kad bi tu strast usmjerio da pozitivu u 99% jos bi bolje bilo
  • purger39
    171
    Sad jedno pitanjce....

Miha ima dva žuta, jel se brišu kartoni u playoffu ili? Ako se ne brišu onda u idućoj tekmi ne bi bilo loše da dobije žuti i preskoči uzvrat...

Da me se krivo ne shvati, ne radim ražanj unaprijed već se vodim logikom da igramo doma protiv lošijeg i slabijeg protivnika, da ne možemo odigrati opet lošu partiju kao jučer i da bi trebali osigurati prolazak u playoff već u prvoj utakmici...
  • striko
    3.5k
    Sinoć je naletio na raspoloženog golmana. Malo je falilo da opet postane junak.
  • Sajla
    22.4k
    ako sam dobro skužio pravilo, Zajc ne smije dobiti žuti u sljedeće dvije utakmice i onda u play off ulazi bez kartona. kad bi dobio žuti u drugoj utakmici sljedeće runde kvalifikacija, to bi mu bio treći i preskočio bi prvu utakmicu play offa.
  • purger39
    171

Onda bi logika bila da dobije žuti u prvoj tekmi pa preskoči uzvrat i čist ulazi u playoff bez obzira na sve, da mu se slučajno ne zalomi neki glupi karton u uzvratu...
  • Sajla
    22.4k
    nek oni igra punom snagom u prvoj utakmici i mi nakantamo protivnika, tko god on bio, pa ako dobije žuti - jbg. a ako ga ne dobije, može preskočiti uzvrat i bez trećeg žutog. mislim da nema nikakvog razloga za namjerno čišćenje kartona.
  • Droljo
    30.4k
    nema nikakvog razloga za namjerno čišćenje kartona.Sajla

Baš to. Nek on odsjedi uzvrat na klupi. Bolje nego na tribini.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.