vjeko1701
Eduardo
Sopa je bio caretaker za 3 tekme. Pitalo ga se manje nego mene o cijeni dizela.. — emilperska
Mislim da se previše gledaju negativne strane bivšim igračjma i trenerima i previše se hejta po njima. Na kraju ispada da imamo možda 5 pravih Dinamovaca, ili možda se i njima nešto iskopa. — Dzoni
tp1997
Edit: Ispravak, MPV bi vjerojatno bio ok na wingbeku — vjeko1701
Paggini
Sad, ili jest nametnuto željeznom rukom — tp1997
mrnatural07
tp1997
Ovo je najnormalniji proces u svakom klubu, ali samo u Dinamu je Boban diktator koji željeznom šakom svome psiću kovačeviću naređuje šta da igra. Zašto je tome tako? — Paggini
Paggini
Je li to više do Bobana ili do Kovačevićevog manjka hrabrosti, ne znam, ali ono što je komuncirano jest da je 4-3-3 zadani sustav, a još prije nego je Boban službeno stupio na funkciju je izašla informacija da će praktički staviti veto na igru sa tri iza. — tp1997
Dovodim u pitanje činjenicu da je razlika između Kovačevića i ranijih trenera koji su postizali uspjehe sa Dinamom to što Kovačević igra izrazito rigidno i varijacija/fluidnosti u sustavu je malo do nimalo, čak i u situacijama kada je dosta očito da bi iste pomogle (npr. protiv jačih protivnika u Europi), a pogotovo s obzirom na to da trenutno niti nemamo kadar za tih famoznih 4-3-3. — tp1997
Zg123
Uveo ti je Radeljića protiv Thuna pa smo do kraja igrali 541 — Zagi
hardek
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.