• vjeko1701
    27.5k
    Kaj nije obrnuto? Onda bi rekao da je Pep cesto igrao 235 formaciju sa invertiranom bekovima, laznom devetkom i visokom osmicama? A brani se u tim 433 varijacijama.rokikaciga

Kad god sam čitao neke analize ekipa, uvijek idu u stilu "igraju u sustavu x-y-z dok se u obrani transformiraju u z-x-y ".
  • Niko1986
    8.2k
    Mala zamjerka za najavni vizual. Klub se ipak zove Kauno Žalgiris, a ne Žalgiris. Mene smeta kad nas klubovi vani zovu samo Zagreb.
  • Eduardo
    30.2k
    samo jedan komentar, s obzirom na to kako je Sopić predstavio Dinamo i Zagreb novinarima u Litvi i kako je iskreno i lijepo pričao, mislim da je zaslužio pljesak sutramiro

S obzirom na to da je Sopićev prvi potez na klupi dinama bio davanje kapetanske trake Machadu u tekmi protiv Velog Vrha u Kupu nakon što je pred cijelom Europom dinamove navijače počastio "srednjakom" mislim da ipak nije...
  • Roky
    147
    pep je doktor on je u pressing izlazio 4-2-4 mislim treba imat igrace za takve sustave inteligentne jake sve zivo
  • Roky
    147
    dobro ti kad gledas Dinamo nije to striktno 4-3-3 nekad se Miske spusta izmedju stopera bekovi izlaze vislje pa je to 3-2-5 ma da ja ono sto vidim ovak na svoje oci to je 4-1-4-1 osmice visoko izmedju linija krila drze sirinu Beljo je gore solo kad treba se spusta
  • vjeko1701
    27.5k
    Ideš predaleko od poante mojeg prvog upisa. Nije stvar analize kaj točno igra prva ekipa nego da se u više kategorija može vidjeti većih ili manjih odstupanja od nekog čistog 4-3-3 kaj je protivno pričama o nekoj strogoj doktrini od koje se ne smije odstupati, posebno kad se vide neke utakmice bez klasičnih krila i sa dvije špice u mlađim kategorijama.
  • Roky
    147
    razumijem ja kaj zelis rec mislim to je do kluba po meni bi trebalo pustit neke izmjene sustava i prilagodjavanje jer kad dodju ovi jaci jedna Barca s onakvim igracima pa prima gole ima probleme kaj cemo mi
  • vjeko1701
    27.5k
    To ćemo vidjeti. Ono kaj ja vjerujem je da se ta priča oko jednog sustava bariza na tome da će varijante tog sustava biti temelj oko kojeg se gradi ali nema šanse da se ne dopušta određena prilagodba i prijelaz na potpuno drugačije sustave u specifičnim situacijama par utakmica godišnje.
  • miro
    9.5k
    a ništa, ajmo onda u rovove sa svima
  • Hnlovac
    7.3k
    Valjalo bi mu Pitbulla pustit na razglasu
  • Eduardo
    30.2k
    a ništa, ajmo onda u rovove sa svimamiro

Uopće nije stvar u "rovovima" niti u tome da želim biti protiv Sopića pod svaku cijenu... dapače, to što je lijepo i pozitivno (navijački) govorio o dinamu mu nikad neću osporavati.

S druge strane, upravo zato što je dinamovac očekujem da bolje razumije što neke stvari znače navijačima. Sopa jako dobro zna koliko simbolike nosi kapetanska traka i kakvu poruku takav potez koji se napravio šalje navijačima, a on unatoč tome napravi takvu stvar.

Smatram da je sasvim je legitimno da mu zbog toga neki ljudi ne osjećaju potrebu pljeskati.
  • znajdatevolimja
    2.1k
    Ne želim (opet) potaknuti raspravu o tome je li Sopić trener za Dinamo ili nije, ali ukoliko ikada dođe do toga uvjeren sam da bi se za potencijalne loše predstave na terenu itekako iskupio svojim predstavama van terena.

I ne, nemojte ni mene ni sebe lagat da to ne biste htjeli gledat barem nakratko..mogu zamisliti Sopu koji ponešen grotlom Kranjče uleće Viniciusu u noge jer na neku foru doma protiv Reala imamo aktivan rezultat.

Kaj se tiče Machada, neka se ne naljuti nitko, ali dobar dio ondašnjeg zapada (ČAST IZUZECIMA!) je zaslužio BAREM srednjak. Znam da ga Machado nije pokazao iz tih razloga, ali 'ko ih jebe.

Nikad neću zaboraviti Zvonin odgovoro na prošlogodišnjem članskom danu nakon kaj ga je netko upitao je li normalno da Mišić kao kapetan Dinama nakon utakmice jebe majku zapadnoj tribini. Odgovor je glasio: "Ja sam jeb'o istočnoj.."
  • Tranzicijski Napad
    1.5k
    evo mapa dodavanja protiv belupa pa tu mozes vidjet koji je sustav kada igraci primaju loptu.Ima jako puno varijacija 433 kojeje i sam Dinamo igrao ali ovo je baza.

DfZEg0D.png
  • FazeN
    7.6k
    Vidim da se dosta priča o Sopi ovdje,
    Samo jedan fun fact prije utakmice,

Sopa je Daniju Olmu rekao da će biti igrač za 2.HNL max. :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.