• crophantom
    6k
    Arber u prvoj, sviđa mi se, potpisujem
  • Dzoni
    7.2k

Ja se ni ne sjećam da smo igrali protiv Velog Vrha, kamoli o ovom za Machada. To mi je baš apsurdno i polako traženje dlake u jajetu.
    Što se ovog drugog dijela tiče, za mene svatko tko je pošteno i relativno kvalitetno radio posao u Dinamu ima moje simpatije i uvijek ću ga podržati gdje god bio, što je po meni ljudski i fer od nas navijača.
  • DerHerrKool
    1.6k

Po ovom tu mi igramo 3-5-2 :grin:
    Znači nema željezne ruke i jao smo fleksibilni. Odmah mi je lakše.
  • Salva
    3.1k
    Ne znam jel napisano, ali na Instagramu Žalgirisa je prije nekoliko sati objavljena jako dobra najava utakmice. Isječci tribina i izjava Sopića o Dinamu s pressice neki dan. Maksimalno nas poštuju imam dojam.
  • Vrdjuka
    124
    zbog toga se Zvone spustio u svlacionicu na kraju tekme, samo 4-3-3 :sweat:
  • Zagi
    18.6k
    Bilo bi logicno ali nije to napravio vec je Radeljic igrao 6Zg123

sestica.png
  • NitkoBitan
    37.9k
    skidajte se Purgeri
  • Crni86
    23.3k
    po ovome ispada da je radeljic golmana igrao :smile:

Naravno da je toliko iza postavljen kad je uso zamdjih 4,5 minuta di smo pustili Thun da igra. A prije toga su svi stajali gore i upravo to prikazuje ovaj graf.

Radelja je ordinirao u sredini. Nije stajao u liniji sa galesice i mckennom. Iskakao je i uzimao je skokove izmedu veze i obrane. Samo to se nije pretjerano nesto vidjelo jer smo 99% vremena od kad je uso bili u obrani i defanzivnom skoku. Mi tad nismo presli na 5 iza.
  • Zagi
    18.6k
    po ovome ispada da je radeljic golmana igraoCrni86

Pa nije Radeljić 44 već 6.
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.