• Šteco
    1.9k
    Ništa, ajmo Dinamo!
  • ‘nuladva’
    246
    Moze link u inbox
  • marin1
    19
    Molim link
  • Krizy
    74.6k
    Zanimljivo da su i Thun i Kauno Zalgiris po prvi puta u povijesti osvojili naslov prvaka.
    Ako prođemo idemo na Viking koji je prvak po prvi put nakon 1991.
  • Milki1
    44
    Samo me naseg golmana strah
  • VK87
    0
    Uz dužni respekt Žalgirisu, objektivno gledajući ako ćemo pristupom biti na potrebnoj razini, ovdje se samo nas pita.

Idealno bi bilo pokazat dominaciju već u prvoj utakmici i to konkretizirati dobrim rezultatom za uzvrat. Ali tek je početak sezone. Utakmice protiv Thuna su pokazale da se još itekako tražimo, pa treba biti oprezan.

Što se tiče naših prvih 11, vjerujem i nadam se da trener kroz treninge vidi to najbolje, jer ako je suditi na osnovu prvih utakmica neki još ne daju dovoljno za razinu igranja u Dinamu.
  • fakin
    5.7k
    Drugo pretkolo bez favbeta na dresu, trece pretkolo s favbetom na dresu. Kako to?
  • Tercel
    526
    Moze i meni link ako netko ima. Hvala unaprijed!
  • vjeko1701
    27.5k
    Pa ak se ne varam to ima veze sa reklamiranjem kladionica u državama protivnika.
  • dzis
    1.6k
    Neka baci neko link
  • Archangel
    201
    Upravo sam se vratio iz kina s Odiseje, ako ova sada utakmica bude 0:0 i nitko ne zapuca na gol ne može biti dosadnije od tog filma. Pola filma sam razmišljao o ovoj utakmici :D
  • emilperska
    17.7k
    Kazu Sopini kvartovski frendovi da ce kopirat pristup s Goricom iz 2023. protiv Čačkeovog i Bišćanovog Dinama..

Znači BUNKER
  • javolimtebejako
    5.9k
    Drugo pretkolo bez favbeta na dresu, trece pretkolo s favbetom na dresu. Kakofakin

bipolarni zvone
  • Klipan
    37
    Link u inbox hvala..
  • dmil
    1.5k
    jel Zalgiris nema sponzora ili su prekrili sponzora
    trakom

u nekim drzavama nije dopusteno reklamirat kladionice pa se mice po potrebi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.