• Noel
    23k
    Sopa je Daniju Olmu rekao da će biti igrač za 2.HNL max.FazeN

Nije samo Sopić, jako puno "pametnih" trenera i jako aktivnih komentatora dnevne nogometne zbilje u hrvatskoj je isto tvrdilo..
  • emilperska
    17.7k

Sopa je bio caretaker za 3 tekme. Pitalo ga se manje nego mene o cijeni dizela..
  • dinamozivivjecno
    3.4k
    Imam nekakav osjecaj da bi danas Orsic mogao briljirati i da ce usutkati sve one koji sumnjaju u njega.
  • Roky
    147
    vidis ovo je zanimljivo
  • Masto
    2k
    da ga motivira, logično
  • DinamoDoKraja
    98

Na klupi je Oršić večeras.
  • über alles
    3k

Nek on briljira protiv vikinga,a ne ovih jazavaca.
  • Nogo
    12.3k
    Očekivani sastav Dinama za večerašnji ogled protiv Kauno Žalgirisa trebao bi izgledati ovako:

Filipović - Valinčić, Dominguez, McKenna, Perez-Vinlöf - Zajc, Mišić, Stojković - Lisica, Beljo, Hoxha
  • Dzoni
    7.2k

Mislim da se previše gledaju negativne strane bivšim igračjma i trenerima i previše se hejta po njima. Na kraju ispada da imamo možda 5 pravih Dinamovaca, ili možda se i njima nešto iskopa.
  • Paggini
    94.2k
    Filipović - Valinčić, Dominguez, McKenna, Perez-Vinlöf - Zajc, Mišić, Stojković - Lisica, Beljo, HoxhaNogo

Tutto perfetto, pohvale treneru.

Naravno, očekujem ako 15 minuta ne zabijemo "zašto Galešić ne igra" "Zašto Valinčić igra" "Zašto se baca dijete od 20 godina na lijevog beka u ovakvoj utakmici" postove, ali ovo je trenutno najbolje što imamo, gledajući formu i kvalitetu. Kačavenda će ući sigurno umjesto Zajca i Topić desno, Hoxha također i očekujem da će to biti itekako snažan impuls za zadnjih 30-40 minuta.

Može i Goda, može i Vidović, može i Gale s klupe, bilo koji od te trojice mi je ok za zamjenu.

Sve paše
  • Dragon1Warrior123
    5.2k
    Pitanje, hoce li negdje bit snimka utakmice? I ako da može li mi netko šibnut u inbox. Htio bi pogledat dok dođem doma sutra.
  • vjeko1701
    27.5k
    Po meni logičan sastav.
  • tigric
    1.3k
    Index kaze da je galesic umjesto domingueza
  • rakurs
    3.2k
    U tekstu kažu Dominguez, u grafici Galešić.
  • tp1997
    2.9k
    nema šanse da se ne dopušta određena prilagodba i prijelaz na potpuno drugačije sustave u specifičnim situacijama par utakmica godišnje.vjeko1701

Problem je što se to ne događa. Sa dva napadača smo zaigrali jednom, protiv Gorice ona utakmica kad je Stojke dobio crveni, eventualno mi još jedna negdje promiče; s tri iza niti minute iako itekako imamo i imali smo igrače za taj sustav.

Sad, ili jest nametnuto željeznom rukom, ili imaš scaredypants trenera koji se boji imalo odstupiti od temeljne doktrine. Ako je ovo drugo, također se postavlja pitanje zašto je tome tako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.