• Ludovic IX
    12.3k
    već puno puta rečeno, ali oni više od ovoga io ne mogu. sad padaju a mi rastemo. to je samo dio u kojem su oni kao bili puno jači.. oni ostale prihode skoro ni nemaju (ok, zalomi im se koji milijunski transfer).

a budzet im je 35 milja u odnosu na naših 70. s obzirom na razultate, razlika bi trebala bit puno veća od duplo u našu korist a nije što govori koliko zapravo loše rade
  • Omake
    19.7k
    Mislim da je točno, koliko se sjećam iz njihova financijskog.
  • Paggini
    94.2k
    Kad ispadnu iz Europe prodat će se sigurno 2,3 igrača, ako baš zagusti možda odu Sigur, Pukštas, Hrgović, Šego i Silić u komadu. Da imaju mozga trebali bi prodati više od toga što im je potrebno za zatvaranje proračuna da mogu koga i dovest.Omake

A ovo je klasična tovarska kvaka 22, hoćeš prodati dovoljno da zatvoriš rupu i ostati perpetualno u rupi bez igrača ili ćeš prodati još jednog, dvojicu koji su dobri da dovedeš četvoricu, petoricu koji vjerojatno neće biti ali će zatvoriti tu rupu koja je nastala prodajom ovih prvih 4?

Jer oni će MORATI prodavati Sigura, Pukija, Hrgovića sigurno, a ne znam da će od njih trojice namaknuti 10 milijuna - Sigur mi je nekako najsigurniji bet za ok prodaju, ali i on nije baš ne znam koliko privlačan jer igra pet pozicija, a nije ni na jednoj baš KLASA. Pukstas ima 11 mjeseci ugovora još, to ti automatski ruši cijenu dobrano, a i s loptom je stvarno krljav, pa odmah znaš da itijedna ambiciozna ekipa ga neće baš pretjerano htjeti, Hrgović isto li-la, ne znam koje novce mogu za njega dobiti, a Silić je golman pa to automatski također nisu neki novci.

A i da se riješe te četvorice, tko će im igrati? I ovako nemaju zamjena, a kamoli kad njih prodaju.
  • vjeko1701
    27.5k
    Al trebaju prodati samo da osiguraju cash-flow do zime. Makar rok počinje tek sredinom siječnja, lako oni prodaju krajem prosinca da im ude u financijski izvještaj za 2026. i da mogu založiti za pare.

Mislim da im ovo ljeto odlaze Puktaš i Sigur i to tek nakon ispadanja iz kvalifikacija ili u nekom nevjerojatnom scenariju samo jedan od njih ako uđu u grupe.

Na zimu onda ide Hrgović i možda još neki klinac kojeg će pokušati staviti u izlog. Ako ne uspiju, Silić može biti backup plan.

Od dovođenja, mislim da je to to dok ne ispadnu iz europe kad ide još pokoji Grafov moneyball. Ako pak uđu u KL, onda možda ide i neko koga ne treba googlati.
  • criticus
    9k
    Od dovođenja, mislim da je to to dok ne ispadnu iz europe kad ide još pokoji Grafov moneyball. Ako pak uđu u KL, onda možda ide i neko koga ne treba googlati.vjeko1701

A bonbe?
  • Jurki
    27.2k
    Bome su sjajno sranje napravili. Svaka čast na takvom uspjehu.
    U dugovima, s nekvalitetnom i beskorisnom momcadi.
    Sad moraju prodati sve kaj iole valja a time nece pokriti ni dio dugova. Ako prodaju i to malo igraca kaj valja, jos ce biti losiji. Ako budu losiji, rikava hajp, prodaja u shopa, posjeta i merch.
    Usli su u tobogan koji vodi samo do dna. Piriča ocito izjebalo i ovaj odustao od sponzorstva.
    Prepostavaljam da im je i cash-flow u kurcu, pa ce im i Grafov škart biti nedostupan.
    Sve kaj je iz skole valjalo je ili unisteno ili prodano kaj nisu uspjeli unistiti.
    Spičili B ekipu da igra po dalmatinskim vukojebinama.

Na šekretu osvanula krpa: Garcia go home

Ajde Žalgiris, zakucajte ih da rat bukne do kraja.. malo fali.. sitnica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.