• jp23
    4.4k
    Ako želite da vam proradi probava, pogledajte izjavu Varaždinova golmana Silića nakon obranjenog penala.

Napomena: Postoji mogućnost nuspojave gdje vam probava proradi u suprotnom smjeru.
  • Ljubo
    1.4k
    naslov intervjua je bio dosta, poslužilo je
  • Sajla
    22.6k
    a Krovinovićevo oproštajno pismo može poslužiti onima za koje je ovo preslaba doza. tom dečku zbilja nije dobro, a nije mi jasno ni kak je on uopće tak zagrijan za taj klub s obzirom otkud je.
  • Ludovic IX
    12.3k
    njegova izjava dok je bio u Benfici pred tekmu u zg

"Benficin Zagrepčanin: Pjevao sam Dinamove pjesme i samo gledao tribine"

A sad je odmalena mastao o tovarskom dresu
  • NORTE
    26.1k
    Mali igra životom samo da jebeno ode što prije.Paggini

Jako lijep gol Pukštasa u Varaždinu, igrač koji sam može odlučit tekmu.
    Najveća kvaliteta njihova, iako i on često bude neprimjetan, svakako je na prodaju u iduća 4 tjedna, jer mu ugovor istječe za 11 mjeseci.
    Ne bi me čudilo da je već i prodan.

Bez obzira što imaju već tri poraza, loš momentum i dojam, ovim ždrijebom KL-a danas sezona im itekako ostaje otvorena, umjesto da je ždrijebom već postala otpisana.

Stvar je europskoj perspektivi koja stvara novu priliku.

Ždrijeb je svaki put ključna stvar sezone.

Jer ti pruža mogućnost ili te unaprijed osuđuje na ispadanje / mučenje koje završava ispadanjem.

Nas je ždrijeb umalo koštao ispadanja neki dan, a sad nam opet donosi zahtjevnog protivnika na umjetnoj travi na kraju Europe.

Ovu gubu ždrijebovi seru već par ljeta u nizu, unatoč tome što im koeficijent godinama stagnira.
  • jp23
    4.4k
    A mislio sam da će mi izjava Silića aktivirati probavu :lol:
    To mi sve više izgleda kao sjajna reklama za potaknut zabranu igranja glavom djeci u ranoj dobi, kao što je Como uveo na prijedlog Varanea
  • BBB Sibenik
    6.5k
    Prije 31.godinu elitna 7 gardijska iz Varaždina oslobodila je maltene pola Dalmacije, stavila barjak na Kninsku tvrđavu, gotovo te 95’ sve važne operacije vodila u obrani naše države.

Iskreno ja uopće nisam u tom smjeru razmišljao, već danas ujutro sam popio kavu s jednim starijim prijateljom, braniteljom iz sedme baš koji je razočarano takvu natuknicu mi stavio u uho.

I naravno da nismo isti, baš uoči Oluje mi smo pred 4 godine u Varaždinu s Hrvatskim barjacima zahvalili slavnim “Pumama “ a oni se ni obljetnice ni branitelja nisu ni sjetili, štoviše, zapalili su im stadion ovdje.
    IceMan

Caca mi je dosa iz Francuske u rat kao dobrovoljac, 113. Sibenska Brigada. Pokojni rodak mi je Filip Gacina “oba su pala”.

Naslusa sam se ratnih prica. Znam da mi je prica “mi smo bili ludi nasi su bili zestoki, al ti momci kad bi dosli iz Varazdina i sjevera gori to je bilo ludo hrabro. Nije postoja strah kod njih to nisi vidija u zivotu tako lude momke sta je to” citiram
  • Thor
    3.3k
    pozdrav tebi i Caci od purgerskog pripadnika 113. :victory:
  • The Undertaker
    10k
    Ne razumijem kakve veze imaju stolice ili neredi na stadionu Varaždina sa Domovinskim ratom.
    S obzirom da smo imali 7 gardijskih brigada iz, praktički, cijele zemlje, svaki nered se može povezati sa nekom brigadom. Da ne spominjem sad ostale postrojbe.
  • Thor
    3.3k
    slazem se apsolutno. Ovo nema veze s time i ne treba se s time povezivati.
    Taj debilizam ima drugu pozadinu tj.debile i nije vezano i ne treba vezati uz Pume ili bilo sto iz Domovinskog rata.
  • Thor
    3.3k
    Ne znam da li ce i kada ce,ali magereca organizirana navijacka skupina morati ce uskoro rijesiti neke svoje interne stvari koje sada maltretiraju sve i sve oko sebe ukljucujuci i svoj klub.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.