• criticus
    9k
    Mislim da nećemo ipak doći do dedinih projiciranih 11k. Pitanje je kakvo je stanje sa ZG4, ZD4 i ZD8. koliko tu ima slobodnih mjesta.
  • Georginho
    647
    ZD je ostalo ukupno 221 slobodno mjesto
  • bbb medimurje
    5.2k
    Bas se puno sjevera pojavljuje
  • crophantom
    6k
    kakav su tempo vraćanja lupili, SD ce do tekme biti na brojci dostupnih od nedjelje
  • Rile
    181
    Zna li se kaj za ulaznice za gostovanje kod Žalgirisa?
  • ivanzg
    486
    Ovo bi mogla biti utakmica sa najviše ustupljenih ulaznica od kad se pojavila takva opcija.
  • bbb medimurje
    5.2k
    Sasvim solidno to danas kapa
    Dobar tempo je po satu, dogegasmo se do 12500 prodanih zajedno s godisnjacima
  • Liks90
    5.2k
    oko 13300 ukupno ako računamo cijeli ZD i ZG bez sektora 4…

Ali pretpostavimo da ima još ZD4 možda i ZD8…
  • Ludovic IX
    12.3k
    17k na 2.pretkolu, 12k na trećem.. očekujem i 17-20k na PO.. lani u skupinama i PO EL smo imali od 11 do 17k i to protiv većij imena od Thuna i Kaunasa tako da bih rekao da je defitivno napredak.. pogotov danas pokazujemo potencijal s obzirom na godišnje odmore.

Samo da na HNL još prepišemo ovakve posjete u svakoj tekmi a ne tek na proljeće
  • Blue sky
    7
    Ja sam malo stariji fanatik sa navijacke tribine pa eto da se ukljucim malo u komentare. Ljudi, nemojte se zamarat sa brojem prodanih ulaznica. Nemojte bit ko morski srbi jer oni nemaju nista drugo nego te brojace i lazne clanove. Dodjite na utakmicu, opustite se prije uz pokoju pivu i navijajte iz srca a ne zato da nas drugi vide. Mi se nikada nismo bavili brojanjem prodanih karata. Ne da se nismo time bavili nego i u najvecem zanosu 2005-2009 bi prije utakmice karata jos bilo na blagajnama. Ovo su sada skoro pa rekordne brojke za hnl. Dodjite i bodrite nas dinamo jer nema veceg kluba od dinama
  • podravskimodrikibicPMK
    396
    Slažem se dobrim dijelom, ja prvi to radim previše al opet kontra pitanje zakaj ne oboje? Ako volim to, volim pratiti brojke, smatram da to dobrim dijelom pokazuje veličinu kluba (jedan od kriterija), stvarno ne vidim problem u (umjerenom) praćenju toga

I naravno vidimo se danas :victory:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.