• Eduardo
    30.2k
    Ovi ne valjaju jer su brzi, gegenpressing, udaraju kontre, Thun ne odgovara jer su defanzivno orijentirani, udaraju duge lopte i jaki su na duelima u zraku i drugoj lopti, pa nam neki treći ne odgovaraju jer igra na posjedPaggini

Ajd da nastavimo niz... četvrti ne valjaju jer prepuste loptu pa čekaju grešku, peti ne valjaju jer imaju iskustva u Europi, šesti ne valjaju jer su usred sezone, a sedmi ne valjaju jer tek počinju sezonu pa su "nepoznanica"... jedni ne valjaju jer igraju na umjetnoj travi, a oni drugi jer imaju kvalitetnog napadača, ali ni kad ga nemaju jer je inače kvalitetan i jednom mora proraditi... ne valjaju ni kad su u formi, ni kad nisu jer takvi su najopasniji.

I na kraju... kad dinamo prođe: "Ma realno, morali smo proći."
  • Paggini
    94.2k
    Baš grdo zgledaju, moram priznati.Zagi

A izgledaju, da, ozbiljna ekipa, slažem se. To je i očekivati od PO za najveće klupsko natjecanje u svijetu.

Ali vjerojatno na Zona Viking pišu još gore stvari o nama, kako imamo monstruoznog dvometarskog napadača sa 40 golova u sezoni, Barcelonine i PSG igrače, reprezentativca Škotske, uskoro jednog od najboljih golmana, gledaju Stojkovićeve kompilacije tips&tricks&red cards, pišu o tome kako imamo kontinuitet višedesetljetni igranja u Europi i ostvarivanja dobrih rezultata tamo, pa pišu o grotlu Maksimira kao mi o toumbi recimo

Nismo mi zajebancija nikome i konstantno se podcjenjujemo, nas puno više cijene vani nego što mi sami sebe cijenimo jebiga. Čak i njihov trener je rekao da smo izraziti favorit, ali da će dati sve od sebe. Pila naopako? Možda, ali siguran sam da će ući i oni sami s tim mentalitetom ekstremnom underdoga u dvomeč.
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Tu cemo vjerojatno kao na Maccabi, duge lopte i daj sta das..
  • Zagi
    18.6k
    Lako za to kaj pišu ovi ili oni.
    Samo na onom highlightu vidim hrpu situacija u kojima su oni jako dobri , a mi jako loši.

Velim, ovo je baš prvi puta da mislim da imamo baš loš match-up ispred nas.
    No dobro, prvo Sopa i HNL ...
  • hardek
    11.6k
    Jel zna netko kako funkcioniraju ova TV prava za europska pretkola? Da li svaki klub za sebe prodaje prava TV kućama za svako pretkolo posebno? I ako da ima li itko pojma o kojim ciframa je tu riječ?
  • Papastrumf
    23.8k

Za prva 3 pretkola klubovi prodaju tv prava kome god žele.
  • Kujtim Shalla
    10.7k
    Dobar dan svima ,možda nije mjesto ovdje ali ne znam gdje bi stavio ovo a da ne nestane . Dragi zonaši , dobio sam tužnu vijest da nas je napustio naš brat , Dinamovac koji je bio jako bolestan od leukemije ,najtežem oblika, i kojem smo prije par tjedana ispunilo najveću želju . Hvala svakom bratu koji je pomogao da dođe pozdrav od naših igrača do našeg bolesnog brata. Uspjeli smo ga obradovati ,dinamo podariti pobjedu protiv Thuna i svaki pozdrav je pogledao. Hvala vam svima koji ste učestvovali i napravili nešto veliko .
    Vozim se od 10.00 jučer prije podne , samo da stignem na trajekt iz Njemačke za Dansku i da dođem do utakmice. I nazdravimo za brata
  • NKDZ86
    9k
    Počivao u miru Božjem.
  • prefontaine
    10.3k
    Jedina ekipa koja nam valja otkad ja pratim Dinamo jePaggini

Astana!
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Počivao u miru
  • tom
    416
    Da ostane zabilježeno kakvo pokvareno smeće, pod pokroviteljstvom sponzora lige, pokušava na nama liječiti svoje komplekse, ovakvu sliku ni Dalmatinski portal ne bi stavio https://www.instagram.com/p/DbnQZSRCGDy/
  • Kujtim Shalla
    10.7k
    sve ok stari, htio sam jedan komentar staviti pa izvrijeđati ga ono pravo , ali onda lagano opcija blok i širenje laži,spamovi napisati pa ga nikad više neću ni otvoriti
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Ili su maknuli ili link ne valja. Znaci da je stoka dovoljno izbombardirana
  • tom
    416
    Da, maknuto sad, a stajalo je cijeli dan. Zanimljivo
  • vjeko1701
    27.5k
    Nema ničega, kaj je bilo u pitanju?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.