• Papastrumf
    23.8k
    ili da se europa izdvoji iz paketa odnosno da se cijenom i/ili paketom regulira potražnja?The Undertaker

Mislim da s ovim ne bismo dobili ništa. Ljudi bi uzimali godišnje za HNL zbog prvokupa za europske utakmice, a nema smisla da godišnjaci nemaju prvokup.
  • mokoxax468
    1.7k
    Znači kaznio bi dobar dio normalnih godišnjaka da odbiješ problematične. Ne zvuči baš kao pametna ideja
  • The Undertaker
    10k
    Nema prvokupa, u red sa ostalim članovima.
  • Papastrumf
    23.8k

Misliš da je to fer, osobito na Kranjči gdje će ulaznice za europske utakmice doslovno biti lutrija, pogotovo ako pričamo o utakmicama Lige prvaka?
  • The Undertaker
    10k
    Misliš da je to fer, osobito na Kranjči gdje će ulaznice za europske utakmice doslovno biti lutrija, pogotovo ako pričamo o utakmicama Lige prvaka?Papastrumf

Prvokup je kad se odlučuješ za HNL ili HNL+Europa (rizik) i to platiš ili ne platiš. Po meni, ne postoji fer rješenje kojim će svi biti zadovoljni. Kad je već tako, složiš ono što je najisplativije za klub.
  • mokoxax468
    1.7k
    Opet razmišljanje za tete u računovodstvu. Aj ne seri. Ako netko godinama redovito dolazi na utakmice i daje svoj novac, ti bi ga jednako vrednovao kao nekog potpuno novog što dolazi za Arsenal ili Real? Odavno nešto gluplje nisam pročitao, a napisao si dosta glupih stvari. Pogotovo na navijačkom forumu
  • GZomanid
    793
    Previše se tu planira i vodi računa o tome kako će biti teško dobiti kartu na Kranjči, a po drugoj strani ćemo sutra imati poluprazan stadion. Mislim da zbilja godišnjaci nisu problem o kojem treba razmišljati..
  • Dinaminjo
    2.3k
    Najbolje da godisnjsci budu zalijepljeni na svoje stolce cijelu godinu da se slucajno ne bi dogodilo da umjesto na utakmicu odu na svadbu, krstitke, godisnji..

Imat cemo i stacionar za one koji budu dovoljno slampavi pa se prehlade.

Novi sponzor UHU
    Novi artikl u web shopu, sportske gace od kojih se ne mozes odlijepiti
  • Papastrumf
    23.8k
    Samo sto i dio ljudi s ovakvog polupraznog stadiona sutra ne bi dosao do ulaznice na Kranjci.
    6-7.000 ljudi s Thuna ne bi moglo biti na Kranjci.

Imamo na Thunu rasprodan sjever dolje i zapad dolje i opet 1.000 godisnjaka ne dođe na utakmicu niti oslobodi svoje mjesto nekome tko bi mozda kupio ulaznicu. E pa nece da moze.
  • Gemišt86
    553
    Koje god bilo rjesenje, nadam se samo da ce se to rjesenje jasno prezentirati prije kupovine godisnjih i da nece biti naknadnih promjena pravila igre
  • jedan u nizu
    18.7k

PRIJELOMNA VIJEST:
    Ako mislis da ne mozes doci na dobar dio utakmica, onda godisnja ulaznica nije za tebe.

Ti bi zapravo placao samo rezervaciju da si osiguras mjesto, ali nebi ispostovao tu rezervaciju.

Probaj rezervirati termin kod mehanicara, frizera, servisera klime, tatto majstora, ili bilo gdje. Pa zajebi rezervaciju 2-3 puta i vidi da li ces uspjeti rezervirati jos jedan termin. Pa cak i da si akontaciju dao.
    Bilo tko od njih ce te odjebati jer na tebi gube novac, ali ti, i svi drugi ovdje, neces reci ni ''a'' jer je to normalno. Rezerviras, ne dodes, ne ispostujes dogovor dva tri puta i tko te jebe, Normalna stvar.
    Ali neeeee, samo se po dinamu sere.

Odi mehanicaru kojeg si zajebao 3 puta za termin i i reci ''ja sam svoj termin platio, mogu sa tim vremenom raditi sta hocu, pa i ne pojaviti se''. pa ces vidjet kakav odgovor ces dobiti
  • Dinaminjo
    2.3k

Dude chill.

Za razliku od nekih ja mogu razmisljati o potrebama drugih, ne samo sebe, tako da back down sa osobnim napadima.
  • jedan u nizu
    18.7k

Dude, na javnom forumu si. Ako izneses neki sarkastican komentar, ocekuj da ce ti netko odgovoriti na to. I to ne znaci da te netko osobno napada. Tako da back down sa izigravanjem zrtve na javnom forumu.
  • tp1997
    2.9k
    Moj je stav da bi se prvokup za Europu trebao određivati po broju/postotku utakmica na koje je netko došao, a ne po posjedovanju ili neposjedovanju godišnje.

Ja osobno godišnju nemam jer mi je ogroman jednostruki trošak, a nemam mogućnost kupovine na rate; ali sam na praktički svakoj domaćoj, prošle godine sam propustio samo Vukovar jer sam bio na putu. Siguran sam da je to više od solidnog broja godišnjaka.

Ako je poanta nagraditi najvjernije, onda je dolaznost jedino mjerilo. Jasno da na Maksimiru ne postoji infrastruktura za to odnosno da se adekvatno bilježi, ali na Kranjčevićevoj će postojati
  • emilperska
    17.7k
    Mislim da godišnjaci nisu problem posjete/ne posjete.

Donosite zaključke na temelju 2 udarna tjedna za GO i turističku sezonu u kojima se nakupilo 3 domaće utakmice.

Slažem se da treba poticati odjavljivanja kad ne ideš, ali cijena GK za zapad je 410 EUR, a onaj tko ju kupuje samo za 6 do 7 europskih tekmi je debil..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.