• emilperska
    17.6k
    Sopić svojim igračima prikazuje upise sa Zone i galvanizira ih činjenicom da svi pričaju o Vikingu, a nitko o Žalgirisu.
  • Filip B
    431

Decki, ne ulazim u to kakvi ste vi nogometasi, ali garantiram vam da niste u pravu.

Ja kad igram tenis gledam da jednom dvaput godisnje naspanam neki krnji reket od heada, Djokovic u jednom mecu promijeni tri najbolja reketa u povijesti tenisa, jer osjeti da nes ne valja. Ja dva put godisnje na svom autu balansiram gume i vozim, Verstapen zna kad mu prednja desna guma ima 0.2% gripa manje u jednom treningu i nije zadovoljan. Tako i profesionalni nogometasi osjete razliku u podlozi koju vas dva ili ja pojma nemamo.
  • crophantom
    6k
    Nakon podneva me brino Viking, a sad vidim da je Joža Paušić doveo Kalika u Žalgiris, recite mi molim vas da nema pravo nastupa.
  • Jurki
    27.2k
    daj me nemoj zajebavat da bumo opet morali gledati tu smrdljivu tovarsku njušku.
  • Jurki
    27.2k
    nemam rijeci.
    Zapravo imam.. treba im stisnut petardu.. i tom seronji jos nabit kompleksa.
  • crophantom
    6k
    ma nemre imat pravo nastupa protiv nas ak su ga tek danas doveli.
    Ali mi je fora taj putujući cirkus Sope i Jože.
    Reko bi da dofuraju i Krizmanića i Banića i cijeli set pokemona je kompletiran

Edit: prsti mi otpali dao Bog da, zaboravio sam Kikija Lovrića
  • Jurki
    27.2k
    Reko bi da dofuraju i Krizmanića i Banića i cijeli set pokemona je kompletirancrophantom

Bilo kuda, tovarski isprdki svuda.
  • Niko1986
    8.1k
    Mogli su ga registrirati ranije pa danas službeno predstaviti.
  • crophantom
    6k
    u tom slučaju, jadna nam majka.
  • Facke
    8.6k

Ha glej pajdas te je tvoje mislenje. Ali cim te cujem mi je zlo. Te je iste vrag kad cujem "teren nije bil dober". A za protivnika , kakuv je bil? Poglej kaj nam je Thun delal doma na nasem terenu. A nakon prve tekme su nas trener i igraci govorili "a joj umjetna trava ove one". Da bi doma 60+ minot ove gledeli. Jeftina izlika i nist druge pogotove ak te nejde.
  • Omake
    19.7k
    Sopa Expendables, još Banic, Lovric ili onaj nizozemski modni mačak Suk
  • Jurki
    27.2k
    Poglej kaj nam je Thun delal doma na nasem terenuFacke

Ulozio bi ozbiljne pare na okladu da smo imali Livija na golu, da nam nebi cijela momcad bila tak sasrana, vec bi ih zazidali u zid sjeverne tribine skupa s golom u prvom poluvremenu.
    Ovak je utakmica pocela.. dalje znas kaj se događalo.
  • SAS1987
    20.4k
    Vikingi ce se istopiti na zagrebackih +35 :lol:
  • Filip Međimurje
    1.6k
    Sve stoji, ja nisam rekao da nema razlike, nego imam dojam da ljudi stalno naglašavaju da je teren isključivo njihova prednost. Onda po tome su oni prilagođeni i za naš i za njihov teren, a mi samo na naš. Jer zašto uopće stalno naglašavati teren? Daš i doma i u gostima maksimalno i to je to. Drugo je ako misliš kalkulirati negdje, to onda kužim da u kalkulaciju moraš ubaciti parametar gdje imaš nepovoljnu situaciju, ali trubiti stalno o tome kao o jednosmjernoj prednosti je meni smiješno, jer po tome je onda to trik nad trikovima u nogometu. Po tome samo stavi umjetnu travu i samo ti kao klub imaš prednost i doma i u gostima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.