• skener
    9k
    Uoči utakmice Žalgiris je potpisao dva nova igrača, Gabriela Debeljuha i Anthonyja Kalika, hoće li itko od njih biti prijavljen za ove utakmice?

"Iskreno, ne znam. Imamo taj problem što moramo imati četiri lokalno trenirana i četiri klupski trenirana igrača, mi to nemamo i ne znam hoćemo li moći koga prijaviti. I koga da prijavim! Debeljuh je odradio jedan trening, Kalik je stigao u hotel, kažem, zbog zatvorenog prijelaznog roka mogao sam dovesti samo slobodne igrače, nisam mogao dovesti niti na posudbu. Nešto ću morati odlučiti, dobro ili loše, vidjet ćemo."
  • CerealKiller
    638
    Viking nema bolju ekipu ali jako je zajebano to što su oni vec na pola prvenstva. Sigurno su u boljem natjecateljskom ritmu i još je uzvrat kod njih na umjetnoj travi. Moramo ih doma baš razvaliti jer ćemo sigurno patiti na njihovom terenu
  • Benedikt
    264
    Težak ždrijeb, ali nadam se da igrači misle samo o Žalgirisu
  • hardek
    11.5k
    Screenshot-20260803-195758-Flashscore.jpg

Gle ovog predatora. 94 gol kontribucije u 96 utakmica
  • Masto
    2k
    životinja, na sofi nestvarno izgleda
  • ZG plavi 01
    518
    doveli pojacanje za lomit noge :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.