• NitkoBitan
    37.9k
    kad si tupio da su ljudi koji idu na karatanu debili(karikiram, al bilo je u tom stilu)Dinamosaur

Mislio sam na ljude koji to obavljaju u zadnji cas pa kukaju na klub kaj kasne na tekmu ili se pak okrenu i odgledaju tekmu u kaficu. Nema sanse da sam mislio na sve kad sam i sam obavljao sa kesom na karatani, samo jbg trebalo je nekad prosetat do karatane i dan prije tekme.
  • Dinamosaur
    3.6k
    oko 02:00h napeto,
    Zapad(D) 769 : 805 Sjever(D)
  • deda
    47.2k
    Zanimljiva inverzija se događa za ovu tekmu. Zapad dolje ide bolje od sjevera. ZD 608 preostalo, a SD 727.
  • Niko1986
    8.1k

Jel na to utječe prepuštanje mjesta na sjeveru ili je prodaja bolja?
  • Georginho
    646
    Mogli bismo se još i iznenaditi dobrom posjetom sutra... I ZG ide solidno
  • deda
    47.2k
    Moguće da ima utjecaja jer su na sjeveru ljudi spremniji otpustiti kartu nego na zapadu.
  • NORTE
    26.1k
    Nisam baš stigao upratit, je li klub uputio pozive na prepuštanje ulaznica za Žalgiris sutra?
  • Vuki23
    34
    ne, osim na prvoj objavi za ulaznice
  • Alack Sinner
    44
    Do kada se može ući na stadion?

Isprike ako na krivom mjestu postavljam pitanje.
  • deda
    47.2k
    Do početka drugog poluvremena obično.
  • Georg Koch
    8k
    Jucer dost dobar dan ako se usporedi sa prijasnjim danima za ovu tekmu, 1685 ulaznica otislo. Danas nam treba malo vise od toga da bi (po ZK) imali rasprodane 3 tribine, i nekih malo manje od 15 000 prodanih ulaznica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.