• Paggini
    94.1k
    Neznam kaj uopće igramo i tražimo ligu prvaka ako nam je Viking "nezgodan" ždrijeb.Noel

Pa gledamo ždrijeb prema onome što smo mogli dobiti, a Viking je, barem na papiru, najzajebaniji od svih ponuđenih.
  • DrRatoljub
    1.2k
    Mi ćemo pokušati igrati s Leipzigom, a sad se bojimo Vikinga. Naravno da je tesko, posebno jer je uzvrat vani. Ali ako ne mozemo njih dobiti, ionako se nemamo čemu nadati.
  • vjeko1701
    27.4k
    Jbg, jako dobra ekipa, usred svog prvenstva, uzvrat kod njih na umjetnoj travi. Jako teško, vjerojatno i najgore od svih mogućnosti.
  • Omake
    19.7k
    Kačavenda udavi Bella, a Valinčić Tripića i prolazimo. Odlična su ekipa. Nekakav miks nas i Thuna. Bit će to dvije dobre utakmice, na visokom nivou.
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    Plitak potok. AJDEEEEEEEE
  • Dani Olmić
    2.3k
    Jebemu… viking jako jebeno….
  • Ljubo
    1.4k
    Šta je tu je, da je moglo bolje to sigurno, ali kako nama njima još gore. Moraju ići na Dinamo.
  • Ruki93
    209
    Ja sam zadovoljan, do playoffa zelim sto laksi zdrijeb al u playoffu zelim protivnika razine lige prvaka, da pokazemo jesmo li materijal za ligu prvaka ili ne.
  • Noel
    23k
    Pa gledamo ždrijeb prema onome što smo mogli dobiti, a Viking je, barem na papiru, najzajebaniji od svih ponuđenih.Paggini

Sve jasno, glupa ekipa, koja ne igra nogomet, nego trči i drobi mačku mater na onom svom poluregularnom tepihu, ali naricanje nad sudbinom i nesrećom jer smo izvukli nekakav Viking je baš ponižavanje Dinama i ambicija. Pa to treba bit plitak potok, uz pravi pristup. Nama je cilj konkurentnost i pokušaj da se uđe u proljeće u ligi prvaka a ne prolazak nekakvog Vikinga.
  • vjeko1701
    27.4k
    Dal ekipa koja prođe Cluj na penale i ispadne od Ferencvaroša može na dvije utakmice izbaciti Tottenham ili ondašnji Krasnodar?

Jbt, pola teme kao da prvi put gleda europu i kvalifikacije. Ovi su profilno ekipa kakva nam ne odgovara, usred su svog prvenstva, u naponu forme i još se uzvrat igra kod njih na umjetnoj travi.

To dal mi u ovakvim uvjetima možemo ili ne proći njih nije nikakav test za Arsenal, PSG ili pak neki Leipzig ili nekog sličnog.

Šteta da smo dobili tolko zahtjevan ždrijeb al ako ih prođemo, ne znači da ćemo biti dobri u LP, ako ispadnemo, ne znači da bi bili loši. Gluposti i floskule.
  • Paggini
    94.1k
    Sve jasno, glupa ekipa, koja ne igra nogomet, nego trči i drobi mačku mater na onom svom poluregularnom tepihu, ali naricanje nad sudbinom i nesrećom jer smo izvukli nekakav Viking je baš ponižavanje Dinama i ambicija. Pa to treba bit plitak potok, uz pravi pristup. Nama je cilj konkurentnost i pokušaj da se uđe u proljeće u ligi prvaka a ne prolazak nekakvog Vikinga.Noel

Opet, mislim da potpuno krivo gledaš, nitko ovdje ne misli da je Viking neprelazan ili da je bolji od Dinama, kao što nije nijedan klub u playoffu kojeg smo mogli izvući. Ali je činjenica da bi nam recimo Celje ili Levski bolje sjeo jer ovi su usred prvenstva, tempirana im je forma očito jer jebeno igraju u prvenstvu, a uz to su i na umjetnoj travi što je uvijek jebena mina, što je dovoljno samo pogledati kako su se i jače ekipe od Dinama provodile protiv Bodo Glimta.
  • Dani Olmić
    2.3k
    Bas me to brine, sto su oni vec u sred sezone… a ne zato sto su bolji, jer nisu
  • Mr Anderson
    21.2k
    Kakve to veze ima, do play-offa ćemo i mi imati 7-8 utakmica iza sebe, pojačani i s tempiranom formom baš za taj period.
  • Xpert1992
    884
    Da se ne lazemo, Viking nam je najgori protivnik kojeg smo mogli dobit. Navijacki bum uvijek rekao da prolazimo. Ali realno bit ce muka. Vec vidim situaciju gdje mi odigramo 1:1 prvu tekmu doma i krece napad na kovu da nije dobro postavil ekipu. Iskreno ne znam jel trenutni roster dovoljno dobar za prolaz protiv Vikinga, ak se pojacamo, jebeno. Ali ko zna mozda tempiramo formu bas za te dvije utakmice. Uglavnom nisam sretan sa zdrijebom, valjda bu sve ok.
  • Kujtim Shalla
    10.6k
    Po meni najgori ždrijeb , ali da smo bilo koga izvukli sve ih moramo proći ,nema druge. Prvo Šopu, a onda projekt Viking ,ma nije to onaj pravi Ragnar , dobit ćemo ih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.