• emilperska
    17.6k
    Kakvo plakanje radi Vikinga.. Viking je prolazniji od Levskog u kojeg su ulupali milijune da prekine dominaciju Ludogoreca.

Onaj Bodo iz 2022. je bio dosta jači od Vikinga. Jači smo bili i mi.

Ali nema nikakvog naricanja radi Vikinga. To je play off LP. Ne mozes u njemu izvuć Shkupi. Ako ne možeš proć Viking, ne pripadaš u LP.

A i Kova ima priliku u maniri Čač Mača popišat se po forum struci i vječnom izdkavanju na Bodo, Vikinge, Mjalbi, Efsbjerg ili koga već.

Mi trosimo na place u 1 godini, koliko oni ne troše u 4 valjda. Sve osim prolaska je neuspjeh.
  • Paggini
    94k
    Iskreno ne znam jel trenutni roster dovoljno dobar za prolaz protiv Vikinga, ak se pojacamo, jebeno.Xpert1992

Ako se na ovaj roster nadoda i samo Livaković, mislim da smo puno bolji roster od njih i itekako dovoljni za prolaz ako sve bude kako treba biti i mi kvalitetno nadođemo u formi.
  • rokikaciga
    16.5k
    Trebali bi ovo proci, samo kaj cemo opet strepit od njihovih ubacaja i prekida. Ali moze ih se pobjediti
  • GOAT
    9k
    Pa dobro jel i njima problem igrati na nasoj travi? :lol:

Moze i Viking, barem znamo na cemu smo i da se mora ici 100% a ne kao protiv Thunskih nepoznanica i nagadanja
  • hb1
    793
    Moramo pokupit milione ove godine, jednostavno moramo, izgovora nema
  • Noel
    23k
    Opet, mislim da potpuno krivo gledaš, nitko ovdje ne misli da je Viking neprelazan ili da je bolji od Dinama, kao što nije nijedan klub u playoffu kojeg smo mogli izvući. Ali je činjenica da bi nam recimo Celje ili Levski bolje sjeo jer ovi su usred prvenstva, tempirana im je forma očito jer jebeno igraju u prvenstvu, a uz to su i na umjetnoj travi što je uvijek jebena mina, što je dovoljno samo pogledati kako su se i jače ekipe od Dinama provodile protiv Bodo Glimta.Paggini

Mogu shvatit nevjericu i strah u 2. pretkolu kad se izvukao Thun. Fakat velika nesreća i nerealno da kao nositelji izvučemo prvaka Švicarske i to na početku sezone.

Ali u playoffu Viking nije nikakva nesreća nego realnost. Rekao bi pravi test za Kovačevića kao europskog trenera Dinama. Kolko može svoju momčad prilagodit protiviniku, uvjetima i takitici protivnika. Viking je specifična ekipa i ždrijeb slažem se, vrlo vjerojatno teži od Celja ili Armenaca ali baš zato mislim da bi na takvom ždrijebu i uvjetima Dinamo, odnosno trener i igrači trebali pokazat moć i znanje za nastup u ligi prvaka.
  • Carmichael
    790
    To je play off LP. Ne mozes u njemu izvuć Shkupi

Ne može Shkupi, ali možeš Celje / Aarhus ili Sabah / Kairat ili Levski Sofiu, objektivno slabije ekipe, a većina i slabijih liga od naše, pa mislim daj e logično da nismo sretni s Vikingom kao prvakom Norveške i trenutno drugoplasiranom momčadi koja u zadnjih 14 utakmica ima 1 poraz i 1 remi te 12 pobjeda, plus usred sezone su.

Naravno, ako želimo LP takve momčadi se moraju izbaciti, ali to i dalje ne mijenja činjenicu da su vjerojatno najteži ždrijeb uz LASK bili upravo Norvežani
  • emilperska
    17.6k
    Ne može Shkupi, ali možeš Celje / Aarhus ili Sabah / Kairat ili Levski Sofiu, objektivno slabije ekipeCarmichael

Aarhus je prvak Danske. Upravo izbacili prvaka Poljske
    U Levskog su ukrcani milijuni kroz zadnje 2 godine. Prekinuli dominaciju Ludogoreca nakon 15 godina.
    Sabah i Kairat su egzotične ekipe s velikim budzetima. Putovanje je kao da u Kinu ideš i isto te čeka neki čudan teren.
  • Keyser Soze
    20.5k
    Kako mrzim kad ljudi kažu "ako strepimo od tog i tog" ne zaslužujemo LP. Pa mi smo jedva Thuna izbacili koji je tri puta lošija ekipa od Vikinga, da sad u ždrijebu imamo Galatasaray ljudi bi rekli da ne zaslužujemo LP ako ih ne možemo proći. Po meni je Viking favorit protiv Dinama iako nismo bez šansi.
  • DiddyGuela
    6.4k
    Taman i da ne uspijemo uci u LP nije drama. Mislim da je dugorocno bolje igrati sada EL, konkurirati i skupljati bodove za koef. nego ici za nagradnim fondom CL a tamo eventualno biti kanta za napucavanje zbog cega dugorocno trpi koef. i mogucnost nositeljstva u playoffu narednih godina.
  • ShanKu
    2.3k
    Svakog protivnika Dinama u Europi se podcjeni tipa "plitak potok", "ako ove ne prođemo onda...", "unaprijed 2 pobjede" i onda kad treba izvuč živu glavu, kad pobjedimo 1-0, izgubimo ili remiziramo drvlje i kamenje po igračima Dinama, trenerima i Bobanu.
  • Noel
    23k
    Po meni je Viking favorit protiv Dinama iako nismo bez šansiKeyser Soze

Na čemu temeljiš ovakvu ludu tvrdnju? Kakvih iskustava europskih u zadnjih 20 godina ima klub poput Vikinga naspram najuspješnijeg kluba europskih kvalifikacija i najvećeg favorita po svim kladionicama ovogodišnjih kvalifikacija?
  • Tranzicijski Napad
    1.5k
    Nije thun losiji od vikinga. Taj stil igre nas je iznenadio i uspio izbacit iz ritma.
  • Georginho
    646
    Nisam zadovoljan ždrijebom, ali šta je - tu je. Najteži protivnik od ponuđenih. Ali isto tako definitivno prolazna ekipa, mislim da su naše šanse za prolaz malo veće, ali trebat će se pomučiti i odigrati koncentrirano 180 minuta. Ako se prijelazni rok do kraja odradi kako treba, prvenstveno ako se dovede Livaković i ne prodaju stožerni igrači za koje se interesiraju drugi klubovi (Beljo, Stojke, Sergi, Moris), šanse nam dodatno rastu
  • Nolifer
    15.7k
    Nisam šokeran ždrijebom, ali da kaj je tu je, jbg.. Ali prvo bi trebali bit fokusirani na Žalgiris i Sopu, pa onda razmišljat o Vikinzima. Ali moje neko mišljenje, je to, da ako ćemo bit pravi i s ovim trenutnim rosterom imamo šanse proći, pa makar se ponovili produžeci. Tak da ajmo korak po korak i vidjet prvo kako proći Žalgiris bez da smo u nekoj panici, moramo samo igrati nogomet i to tako jednostavno zvuči, a vjerujem u ekipu da možemo proći i Žalgiris i Vikinge, jer mi smo Dinamo, pa nek drhti cijela Europa!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.