• Goncalo Santos
    4.3k
    Ako je istina ovo za Nsokija, dobro je sto ce potpisati na 5 godina ugovor. Klub onda ima dosta vremena za cekanje da se postigne cijena koja bi bila prihvatljiva. Isto tako znaci da mu i klub vjeruje, da nije popuna kadra nego projekt koji ako uspije nam podize reputaciju za buduce poslove.

Svakako bih volio da imamo neku mogucnost da otkupimo npr. 25% za 2 mil, ali nije ni PSG lud da pusta olako igraca u kojeg vjeruje.
  • penetrisac
    439
    Vezna linija i napad

Beljo
    Nsoki -Stojković , Zajc - Rodriguez
    Mišić

Za prste polizat
  • scooniepenn
    7.2k
    Imam dobar feeling za Nsokija. Ako jos Rodriguez bude u kontinuitetu zdrav imat cemo kombinaciju brzine i tehnike kakvu na krilima nismo nikad imali.
  • Efes Pilsen
    16.5k
    Sjecam se debija Soudanija, taj je djelovao nestvarno. Bila je prica da je Fernandes brz, al kombinacija tehnike i brzine koju je Soudani imao je bila bas ono WTF moment.
  • promatrac67
    106
    Ljudi, vi izostavljate kljucnu stvar. Dinamo radi ulazne transfere s klubovima poput Barcelone i PSGa.
    Koliko to ludi zvuci naspram prije 10-15 godina...
  • Filip Međimurje
    1.6k
    I prošle sezone s Bayernom
  • Omake
    19.7k
    Razlika u iznosima transfera između ostatka svijeta i Premier League je sve veći i veći. Volio bih da naš savez u kolaboraciji s još nekim povede neku initicijativu da se solidarity fee postotak digne sa 5% na više, možda čak i na 10 posto. Kada gledam ovaj zadnji transfer Hulla. Doveli stopera iz MLSa za 20 milijuna eura. Mali je cijeli život bio u Brisbane Roar, pola godine u MLSu. Klubu iz MLSa ide ogromni novac, za pola godine rada s igračem.
  • rioda
    17.7k
    @Omake jesi radio kakvu analizu Nsokija? Linkaj ako jesi da ne tražim tri dana :sweat:
  • scooniepenn
    7.2k

Zapravo Fernandes i Soudani su najbolje sto smo ikada imali na krilika u kombinaciji. Najblize tome su prva sezona Orse i Hajrovica. Inace, obozavao sam Soudanija, strasan igrac i odlican lik. Moj liebling.
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    Ne treba raditi pressing na Nsokija, mislim da njegov impakt na prvu momčad možemo tek dogodine očekivati
  • debeli biciklist
    52
    ne mogu shvatit ova šta kažu da je deal 50 - 50 super...plati igrača u kešu ako viruješ u njega, ako baš inzistiraju na postotku, daj max 10-20 posto, al ovo sa 50 posto je budalaština...
  • Sbkbbb
    499
    Najbolji dio ovog deala je to sto smo usli u kombinaciju sa PSGom koji je nepresusan izvor talenta, ukoliko uspije sa ovim igracem, to nam otvara put gdje ce igraci koji nemogu igrat za jjihov prvi tim prije birati nas nego neki random klub iz njihove lige. Po meni odlican deal.
  • Omake
    19.7k
    nisam. Nema nikakvih podataka.
  • penetrisac
    439

Win - Win situacija za Dinamo
  • Sbkbbb
    499
    ukoliko bude top isplatit ce se svakako, ukoliko flop nista ne gubimo osim place.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.