• Efes Pilsen
    16.5k
    Nije ni PSG vesla sisao, njima miljon gore - dolje ne znaci nista. Pogledaju da nakon 1 sezone za Domingueza trazimo 15 milja i zakljucak je jednostavan - trazi sto veci postotak.
  • SanctaSanctorum
    492
    Kao što je kolega gore napisao, vjerujem da se ugradila ili će se razgovarati poslije o mogućnosti otkupa te klauzule o 50 posto ako dečko bude dobar. Ak se ne varam, Mišković je na taj način otkupio 50 posto na Fruka od Fiorentine. Mislim da je trenutno ovo odličan posao, dolazi besplatno pa da ga vidimo.
  • Crni86
    23.3k
    ovaj sportski sektor ga je doveo? Plus tko zna kakav je bio deal miska i mamica, da li se time pomagalo rijeci i sl.

Razumijem kaj zelis rec, ali promijenili su se ljudi. Zamisli sad da smo na taj nacin doveli sergija ili mpva. Pa cupali bi si kosu s glave sad. Pricamo o sergiju za 15 milja, na kraju bi dobili samo 7, pa tu bi izbio rat.

Zvone, Dabac, Capellas i ostali imaju dobar nos. Ja bih se uvijek kladio na njihov izbor. A ocito nismo toliko likvidni zbog Livog i naslo se ovo rjesenje. Za ovaj transfer mi je to super, ali dugorcno zelim sto manje ovakvih dealova s trenutnim sportskim sektorom koji ima sjajno oko za talent i s njihovim okom isplati se preuzet rizik.
  • Paggini
    94k
    Top top top posao. Mali propao ili uspio, nama na kraju dana dobro.
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    Nisu u klubu debili, vjv nije moglo bolje od ovoga. A mozda imamo neke klauzule za kasnije. Za 2 3 sezone bolje i 50 posto i pojacan ugled nego nista
  • Crni86
    23.3k
    Ma radi se top posel, ocito smo i dali malo gasa nakon prolaska Thuna. Prvo rus, sad smoki.

Sportski sektor ide jako. Samo sad se malo vec stvara i guzvica dolaskom nsokija. Vidjet cemo znaci li to odlazak hoxhe
  • Georginho
    646
    Ulog nikakav, svaki uspjeh - igrački i transferno - čisti dobitak! Top!
    Jel bi bilo još bolje da smo ga dobili za minimalnu odštetu + manji postotak od prodaje, bi, ali i PSG se pita - očito nismo mogli ispregovarati bolje uvjete. Daj Bog da moramo za koju godinu PSG-u isplatiti čim više. :wink:
    Sve u svemu, mali ulog za veliki potencijal.
    Bravo za stručni stožer!
  • ElDorado
    12.9k
    50-50 znači dvije stvari: da PSG još uvijek vjeruje u svog igrača da će biti nekaj od njega i drugu da vjeruje klubu kojem ga transferira. Jako značajno za našu reputaciju.
  • Mlađi referent
    16k
    Teško mi je povjerovat da će mali na osmicu bez obzira kaj Olivari piše
  • blue heart 72
    3.7k
    Ako Smoki dođe pod tim uvjetima, ja osobno prezadovoljan. Kao što su mnogi već naveli, rizik praktički nikakav uz dobru vjerojatnost lijepe zarade. Istina, dijeli se sa parižanima ali Bože moj....
    Po meni top deal.
    Istina da bi bilo još bolje da damo nešto između 0,5 i 1 milijun, uz manji postotak PSG-u, ali nismo mi jedina stranka u ovom
  • Olmic
    5.8k
    Kaze germanijak da dinamo i livi nemaju jos dogovor a kamoli dinamo i fener

Ja njima vjerujem….
  • Filip B
    418
    Ovi kaj se vise kuze u te price - jel ima PSG pravo upravljat preogvorima u toj situaciji - npr, oni ne bi htjeli da ga prodamo “samo” za 10 milja nego vise, ili ga ne zele u recimo Marseilleu koji nudi 12 milja i slicno?
  • penetrisac
    439
    Teško , Dinamo ima apsolutnu kontrolu nad igračem
  • vjeko1701
    27.4k
    Ko piše? Lesi ili Ničota?
  • Ludovic IX
    12.3k
    Po meni, odlican transfer. Rizik je samo plaća a to dal cemo ga prodat za 20,30 ili 40 milja pa ispusit 10,15 ili 20 su slatke brige...

Da imamo direktan ulaz u LP, ne sumnjam da bi dali tih 1.5 milja ako nasi procjenjuju da je mali taj ali ovako dok je golub na grani, moramo vrapce hvatat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.