• Filip85
    1.5k
    https://www.youtube.com/watch?v=k2EPtOPcZMw

Ovo je nakon poraza of Pafosa. Pazi lika na 4:41 "najpoznatiji klub na svitu". :lol: :roll:
  • vjeko1701
    27.4k
    Mislim da oni mogu sa dvije prodaje dobiti 6-7M kaj će im dati zraka do zime. Još im je otvorena europska skupina koja im uz koju prodaju zatvara budžet za ovu godinu. Al to je sve samo da izguraju najdalje do idućeg ljeta.

Lukšine bombe i igrači koje ne trebaju googlati su ih dovele u sjebanu situaciju. Od onog "nećemo prodavati budućnost za sadašnjost" su došli da prodaju budućnost za prošlost.

Kaj je na kraju bilo sa "vjećnim" Pirićem? Ništa se više ne spominje a i on je stao sa izjavama.
  • Sajla
    22.6k
    U posljednjih šest utakmica u Varaždinu Hajduk nema niti jednu pobjedu.
    Tri pobjede Varaždina i tri remija.
    Krizy

Sad sam tek uspio doći do ekrana pa gledam kaj je bilo danas u Varaždinu. Reakcije nakon utakmice, čestitanja Šafariću i Siliću - pa to je bilo kao da su preko nekog bundesligaša izborili ligašku fazu KL, a oni su samo opet dobili momčad koja ih već 3 godine tamo nije uspjela pobijediti. Treći iz prošle sezone je na svom terenu dobio drugog - opet. Kaj je tu tak čudno, kaj se tu toliko ima slaviti? Ono, smanji doživljaj, Samire, to je samo hajduk.
  • Jurki
    27.1k
    Varazdin nije pobijedio samo tovare.. vec i smrdljivog i loseg Kolarica.
    Cim je bilo objavljeno tko sudi.. znal sam da bu sranje.. tak je i bilo.
    Tovare ces pobijediti.. al Kolaric koji sudi lose i jos navlaci za tovare.. tu kombinaciju pobijediti je za pohvaliti.

A Toplak.. shvatio da ga kmekduk ne angaziral za trenera nikad.. pa mora pohvaliti svoje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.